Hayır dostum canlıya bağlan 777 fs istiyorum dee
Hayır dostum canlıya bağlan 777 fs istiyorum dee
Dediğin gibi işte gerçekten garip insanlaröyle bi mebla yok reisim sen bakma burdakilerle dalga geçiyorlar işte
Kardeşim boşver yalan ise kendini kandırır geçen yıl bende deneme bonusundan 84 k yakaladım çektim millet inanmadı afedersin göt ettim dkmddmd o yüzden ısrar etme gerek yoköyle bi mebla yok reisim sen bakma burdakilerle dalga geçiyorlar işte
BaglanabilirseHayır dostum canlıya bağlan 777 fs istiyorum dee
ahahahaha kral en azından gøt etmişsin bende şuan gøt olmak istiyorum 😂Kardeşim boşver yalan ise kendini kandırır geçen yıl bende deneme bonusundan 84 k yakaladım çektim millet inanmadı afedersin göt ettim dkmddmd o yüzden ısrar etme gerek yok
Burda ondanda çok cikartanlarda var konuşmaya gerek yokKardeşim boşver yalan ise kendini kandırır geçen yıl bende deneme bonusundan 84 k yakaladım çektim millet inanmadı afedersin göt ettim dkmddmd o yüzden ısrar etme gerek yok
Vermiyorlar bence ama yinede bekle verirler belki 2 saattir bekliyomHayır dostum canlıya bağlan 777 fs istiyorum dee
Kazananların parasını ödesinler sonra iptal oldu bitti derlerHala eklenecek 1.30 saat olmuştur
Kaç çekim verdim ödendi mi
Bence eklemeyecekler ekleyeceklere eklediler aynı benimde 4 saat oldu olacakHala eklenecek 1.30 saat olmuştur
Sıraya girmeyi nasıl becerdiniz acabaCanlıda bir türlü sıra gelmedi
Sor bakalım hemen eklencekmi deSıra çabuk ilerleşyor 10 kaldı şuan önümde