- 1,544
- 1,063
- 113
Pera epey eski köklü site ödemiştir.
Multiciler konu acmis perabette üyeliği olmayan mi kaldı 20 sene öncenin sitesiDoğrudur kanka sen neden sinirlendin bu kadar denemeyle bu kadar vereceklerine inanmıyorlardır normal yani merak etmeleri
biz mi para koparmaya çalışıyoruz? bende siteden cekim yapicam neyin parasini koparayim git iyi okuyav bakın dalganıza adamdan para koparmak için yapmadığınız şey yok zaten ortada öyle bi mebla yok
baksınlarlar dalgasına kral öyle kolay değil 55 k çekmek birde nedense 10 dkda bütün işlerimi yapmış ben yarım saattir canlıya bağlanamıyorumAdam 55 çektiği ispat etsin tebrik edelim. Buzde
neyse arkadaşım gerginlik çıkmasın ben bilmem kim ne çekti ama öyle kolay değil 55k çekmekbiz mi para koparmaya çalışıyoruz? bende siteden cekim yapicam neyin parasini koparayim git iyi oku
burda 2 saatte bonusu alamayan da var 2 dk da alanda hoşnut değilsen defolbaksınlarlar dalgasına kral öyle kolay değil 55 k çekmek birde nedense 10 dkda bütün işlerimi yapmış ben yarım saattir canlıya bağlanamıyorum
kardesim benim bak iyi davranmaya çalışıyorum böyle yapma rica ediyorumburda 2 saatte bonusu alamayan da var 2 dk da alanda hoşnut değilsen defol
Heyecana kapılmıştır başka siteye para atıyordur asfafaganereye kayboldu ss isteyince merak ettim
Ben olsam bende kaybolurdum ölüsü 55 in 20nereye kayboldu ss isteyince merak ettim
Çok geldide borç ödeye ödeye tadını alamıyorum55k çekenin şansından istiyorum ya bi kere sadece şu şans bana da gelse
hayırDeneme veririken SMS güvenliği istiyor mu ?
AsdafafagahaBen olsam bende kaybolurdum ölüsü 55 in 20
Sini ezmiştim şimdiye skdkkddm
öyle bi mebla yok reisim sen bakma burdakilerle dalga geçiyorlar işteBen olsam bende kaybolurdum ölüsü 55 in 20
Sini ezmiştim şimdiye skdkkddm