- 7,215
- 1,579
- 113
Ödeme geldi benim 55k
Reis bize de ateşle 200 lira 😂Ödeme geldi benim 55k
Ödeme geldi benim 55k
Reis bize de ateşle 200 lira 😂Ödeme geldi benim 55k
Göster bakalım 55k.odedikleriniÖdeme geldi benim 55k
Pera öder knk sağlam siteGöster bakalım 55k.odediklerini
3 saat oldu eklemediler yalan benceArkadaşlar bağlandım eklenicek dedi şartları soran arkadaşlar foto ekledim bakabilir
Bı ss atar misin reisÖdeme geldi benim 55k
Aynen bize eklemicekler ip diyip3 saat oldu eklemediler yalan bence
Çekiliş yap kralÖdeme geldi benim 55k
yav bu millet de heyecan arıyor kanıt kanıt diyeArkadaşlar adam yazmış geldi diye paso kanıt demeyin hayırlı olsun dost ne diye yalan atsın adam Allah aşkına @TüpçüFikret
Arkadaşlar adam yazmış geldi diye paso kanıt demeyin hayırlı olsun dost ne diye yalan atsın adam Allah aşkına @TüpçüFikret
Yav yalandır inanmayinekran atsana allah aşkına
bilşyorum reisYav yalandır inanmayin
niye adam babanın oğlu mu ne bu üslup?55 k beleşten çekemez onu geçiceksin çekse bile havadan para 5 k sını dağıtsın o zaman
Doğrudur kanka sen neden sinirlendin bu kadar denemeyle bu kadar vereceklerine inanmıyorlardır normal yani merak etmeleriNe beyinsiz insanlar var 24 sayfa deneme bonusu konustukları site nerden baksan benle yaşıt 20 sene önce üyelik var herkesin.
Zorunda mı dağıtmaya millet kazandım demeye korkuyor bu forumda hemen pay biciyorsunuz55 k beleşten çekemez onu geçiceksin çekse bile havadan para 5 k sını dağıtsın o zaman
yav bakın dalganıza adamdan para koparmak için yapmadığınız şey yok zaten ortada öyle bi mebla yokniye adam babanın oğlu mu ne bu üslup?