- 18,359
- 7,715
- 113
100 neyine yetmiyorla bi 200 bulamadık
100 neyine yetmiyorla bi 200 bulamadık
Spin sakla yada ufak bir yatırım yap devam et çekBU ARADA BAKİYE SİLMİYORLAR KALANI![]()
Canlı serbest dedi
O dediyse keyfin bilirCanlı serbest dedi
Görmedim dostumKanka konusunu ben açmışım zaten daha neden konu içinde konu açıyosun anlamadım
kardeşim 200 yaptılar yatırımı100 neyine yetmiyor
Vay uyanıklar vaykardeşim 200 yaptılar yatırımı
Vay uyanıklar vay
Seni dinledim starlight yaptı kasayıyatırımı 200 yapmışlar şu yatırımsız kodlardan 200 bulduk mu tamamdır. bu arada oyniyacaklara princess düz çok açıktı onda oynayın 3-4 defa bonusa soktu arka arkaya 6.25den
güle güle harcaSeni dinledim starlight yaptı kasayı
çekemeyen yok şuana kadar bende pusula özel oranı bekliyorum onunla çekicemBen çevirdim 2000 TL yaptım
1000 TL cekecegim guvenilir mi site
alındı,teşekkürler1- Promosyon yeni üyeler için geçerlidir.
2- Freespin’ler ‘’ ’Pragmatic Play’’ sağlayıcısına ait ''Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Starlight Princess" oyununda geçerlidir.
3- Her üye bu promosyondan bir (1) kez faydalanabilir. Geçersiz (sahte) bilgilerle hesap açılıp kampanyadan yararlanılması durumunda kazancınız geçersiz sayılacaktır.
4- Promosyon kapsamında hesabınıza 1 ₺ değerinde 200 freespin eklenecektir.
5- Freespin kazancınızın 1 katı kadar slot oyunlarında çevrim yaptıktan sonra, minimum 100 TL yatırım yapıp, yatırımınızın anapara çevrimini tamamladıktan sonra minimum 250 TL maksimum 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.
6- Eklenen freespin ile maksimum 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.
7- Eklenen freespin geçerlilik süresi 24 saattir.
8- Promosyondan faydalanmak için SMS ile güvenli giriş seçeneğini aktif etmeniz gerekmektedir.
9- Tüm bonuslarda Bonus Genel Şartları geçerlidir.
SMS kodunu maile giriyorum hata veriyormail dediği sms üye olurken yazdığın numaraya geliyor kod çekim yaparkende istiyor kodu maile gönderildi yazıyor sms kod olarak geliyor