Ben veririm sana ama geri ne kadar verecemdüşme demiş atalarımız. kimlere nerelerde yardım edersin. ihtiyaç oldumu kimse elinden tutmaz. 50 kişiye yazdık. çekime para bulamadık. 200 lira geri vericez dedik yine olmadı .
Olmadıysa ben de atabilirimyazdım dostum.
sağol dostum hallettim.Olmadıysa ben de atabilirim
Kanka konusunu ben açmışım zaten daha neden konu içinde konu açıyosun anlamadımpelitbet80.com
200 FS DENEME
MİNİMUM 250 MAKS 1000 Tl çekim
Çekerken 100 TL YATIR
BOL ŞANS FORUM AİLESİ
ÜYE OLDUKTAN SONRA BONUS TALEPTEN TALEP EDECEKSİNİZ
200 yatırım yapıp 1 kere çevirdin miİptal edildi canlı destek hattından bilği alın lütfen diyor bakalım ne olacak
200 yatır 200ü 1x çevir 1000 e kadar çekimArkadaşlar betpas restbet gibi yatırdığın kadarmi çekim yoksa sadece 200 mu
banada gelmiyoÜye olurken mail kodu gelmiyor bana
size kod geliyomu maile200 yatır 200ü 1x çevir 1000 e kadar çekim
çevirdim zaten çekim yaparken çevrimi tamla yazıyor çekime izin vermiyor sonra tekrar çekim talebine gittim çekim talebi verdim şimdi 200 daha çevrim istediler onuda yaptım 1060 oldu 1 k çekim verdim bakalım bunda ne olacak200 yatırım yapıp 1 kere çevirdin mi
mail dediği sms üye olurken yazdığın numaraya geliyor kod çekim yaparkende istiyor kodu maile gönderildi yazıyor sms kod olarak geliyorsize kod geliyomu maile
yollarlarsa söyle bende ona göre para bulup yatırım yapayım.çevirdim zaten çekim yaparken çevrimi tamla yazıyor çekime izin vermiyor sonra tekrar çekim talebine gittim çekim talebi verdim şimdi 200 daha çevrim istediler onuda yaptım 1060 oldu 1 k çekim verdim bakalım bunda ne olacak