- 5,085
- 3,129
- 113
Aynen öyle reisanormal bir durum olmassa geldi ya bu maç
Aynen öyle reisanormal bir durum olmassa geldi ya bu maç
aynen oıyle 32 sayı kaldıanormal bir durum olmassa geldi ya bu maç
Aynen öyle Faruk gardasim takibe devam ederiz oynarsa eğerBizde takip ederiz 😍
yok ya riske atamam şuan hiç nba euroleagueden devam beni o japonya çin ligleri bitirdiBizde takip ederiz 😍
o zaman yarınıı bekliycenyok ya riske atamam şuan hiç nba euroleagueden devam beni o japonya çin ligleri bitirdi
Akşama mı kalıcaksın o zamanyok ya riske atamam şuan hiç nba euroleagueden devam beni o japonya çin ligleri bitirdi
askerdemisin abiGörevden 7de çıkıcam koğuşa geçene kadar sen tek takip edersin 😂
mecbur risk almak hiç istemiyom bildigim takımlara oynamak daha garanti suanAkşama mı kalıcaksın o zaman
Evet askerdeyim dostumaskerdemisin abi
Sen bilirsin senin tercihinmecbur risk almak hiç istemiyom bildigim takımlara oynamak daha garanti suan
Oynarsa bekliyor olacağım seni burada 😂😂Görevden 7de çıkıcam koğuşa geçene kadar sen tek takip edersin 😂
sayılı gun hızlı gecer kolay gelsinEvet askerdeyim dostum
gelirse peki bbi 100 şu üclüye şans parası atsan bizde oynardık YAmecbur risk almak hiç istemiyom bildigim takımlara oynamak daha garanti suan
26 gün kaldısayılı gun hızlı gecer kolay gelsin
Gardasim akşamı beklesen ne değişecek bence buradan ya herro ya merrro yapıştır gelsinyok ya riske atamam şuan hiç nba euroleagueden devam beni o japonya çin ligleri bitirdi
yatarım abi saat 1 de dersim var universiteye gidiyomOynarsa bekliyor olacağım seni burada 😂😂
Çok iyi olur vallahi billahi sigaram yok şuan kapıya çıkmışım tanıdık biri gecsede sigara alsam diyorumgelirse peki bbi 100 şu üclüye şans parası atsan bizde oynardık YA![]()