nasıl yani anlaamdım bu mac gelirse bitiyomu1den 50ye ılk mac daha bu gelırse 50 olcak 2 kombineye 50 yapılır diye umuyorum
nasıl yani anlaamdım bu mac gelirse bitiyomu1den 50ye ılk mac daha bu gelırse 50 olcak 2 kombineye 50 yapılır diye umuyorum
evet suan ceksemde ısımı gormezŞuan gelirse 5e yakın geliyor hedef 50k mı
Gardasim yanlış anlama git kız arkadaşına söyle güzel bir yüzük veya kolye tarzı birsey yap fazla kupon yapipta kazandığın parayı pijj etme1den 50ye ılk mac daha bu gelırse 50 olcak 2 kombineye 50 yapılır diye umuyorum
Devam o zamanevet suan ceksemde ısımı gormez
yok bu mac gelirse 5k olcam 2 kere daha boyle 3 4 oranlık kupon lazımnasıl yani anlaamdım bu mac gelirse bitiyomu
Bencede elindekinden de olursun dostGardasim yanlış anlama git kız arkadaşına söyle güzel bir yüzük veya kolye tarzı birsey yap fazla kupon yapipta kazandığın parayı pijj etme
11 orancık lazım büyütme okadar dostum 🤣50 k kismina takilmadin 2 kişi kim olur onami takildin kral😂😂
Ben.gormedim yaparsa bizde görmüş olur😂11 orancık lazım büyütme okadar dostum 🤣
Bol sans tekrardan
3 yıl olduysa bence hediyenin değerine bakmaz dostum önemli olan bence maneviyat bence böyle şeyleri düşünmez herhalde 3 yıl kolay değilkız bana playstation almasa ben oyle normal bişey alırımda pahalı bişey aldıgı ıcın altta kalmak ıstemıyorum yoksa yeni bi kızda degıl 3 yıl oldıu