Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payfix’ PayCO’ Papara

tonjukuk11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
292
90
28
bırakıcam reis zaten bende bugünden itibaren bu illet yüzünden borca düştüm zaten bide ceza yersem kalkamam
Kanka amk yerinde 1 saat kalsan bile insanın psikolojisini alt ediyor sorun orda , icerdekiler zaten yalama olmuş çoğu, ben psikolojisinden hala çıkamadım,Allah yardımcımız olsun

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,607
3,866
113
Kardeşim sana yemin ederim 1 k için icerde yatan adam gördüm, bunun 3 u 5 i yok, Allah başına vermesin bir kere gir çık yaptın mı anlıyorsun
Dostum kumar oynuyor diye nasıl içeri alınmıyor brn bizzat ceza aldım 3 ay önce 12k ödedim bu kabahat suçu olarak geçiyor sicile bile işlemiyor dedi memurlar ve işlemedi de oynatan adam hapise alınır oynayan adamı neye göre aldılar

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,807
5,718
113
Paypay yine gıtttı bakımını sıkım

Pesimdt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
339
105
43
Dostum boş muhabbet lisansı bile kaldırıldı payfix düzelme ihtimali hiç yok gibi birşey
Boşuna hayal kurmaya gerek yok
Kardeşim bilmeden niye yorum olsun diye yorum yapıyorsun adam çocukluk arkadaşım daha 1 saat önce adamla görüştüm global normal bir güncelleme var beş güne kalmaz tekrar aktif olacak transferler diyor çocuk

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Payfixin tamamen diğerlerininde parça parça sorunları olması aynı ana mı denk gelir yoğunluk varmış yaparsın yazılımı ona göre saten paran var şirket olarak bu nedir sürekli gidip geliyor kesin iş var.

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
Bu payco 9-5 çalışıyor iki gündür

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,572
1,244
113
Arkadaşlar papel ile yatırım yaoacagim güvenilir site var mı

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,360
2,406
113
Payco açıldı dalın

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,360
2,406
113
Az önce açıldı yine gitti

CaSaNooVa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,007
2,931
113
Paypay 3 gündür bozulmadı bunun dışında cüzdan şu anlık kullanmayın.

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,360
2,406
113
Girdi hesaptan attı sonra

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
278
63
Kardeşim bilmeden niye yorum olsun diye yorum yapıyorsun adam çocukluk arkadaşım daha 1 saat önce adamla görüştüm global normal bir güncelleme var beş güne kalmaz tekrar aktif olacak transferler diyor çocuk
Çocukluk arkadaşıymış global güncelleme varmış 5 gün içinde bitecekmiş herkes mabadından bir şeyler uyduruyor bak merkez bankasının resmi sitesi tablonun hemen altında payfix için ne yazıyor anlamıyorum bi yerlerinizden bir şey uydurunca yok tanıdığım var şu bu diye sallayınca elinize ne geçiyor