- 2,821
- 1,053
- 113
Allah belanı versin payco
Oynayacağım maçlar geldi 200 ü 1 k yapmıştım şimdiye. 20.45 konferans ligi ful üst olduPayco oynayıp kaybetmeyelim diye bizi düsünüyormus
Kanka amk yerinde 1 saat kalsan bile insanın psikolojisini alt ediyor sorun orda , icerdekiler zaten yalama olmuş çoğu, ben psikolojisinden hala çıkamadım,Allah yardımcımız olsunbırakıcam reis zaten bende bugünden itibaren bu illet yüzünden borca düştüm zaten bide ceza yersem kalkamam
Dostum kumar oynuyor diye nasıl içeri alınmıyor brn bizzat ceza aldım 3 ay önce 12k ödedim bu kabahat suçu olarak geçiyor sicile bile işlemiyor dedi memurlar ve işlemedi de oynatan adam hapise alınır oynayan adamı neye göre aldılarKardeşim sana yemin ederim 1 k için icerde yatan adam gördüm, bunun 3 u 5 i yok, Allah başına vermesin bir kere gir çık yaptın mı anlıyorsun
Kardeşim bilmeden niye yorum olsun diye yorum yapıyorsun adam çocukluk arkadaşım daha 1 saat önce adamla görüştüm global normal bir güncelleme var beş güne kalmaz tekrar aktif olacak transferler diyor çocukDostum boş muhabbet lisansı bile kaldırıldı payfix düzelme ihtimali hiç yok gibi birşey
Boşuna hayal kurmaya gerek yok
İtiraz et zaman aşımından düşer ayrıca ceza miktarını da 2016 yılındaki ceza miktarı üzerinden kesmek zorundalar2016 nin cezası geçen hafta geldi kanka
Yok aynıPayco açıldı dalın
Ben paribudan yedim dediğin gibi türk kripton sitelerinden uzak duracan seni ele kendileri veriyorGolabal dan yapmazsan işlemleri yersin
İşlem yapabildin miAz önce açıldı yine gitti
Çocukluk arkadaşıymış global güncelleme varmış 5 gün içinde bitecekmiş herkes mabadından bir şeyler uyduruyor bak merkez bankasının resmi sitesi tablonun hemen altında payfix için ne yazıyor anlamıyorum bi yerlerinizden bir şey uydurunca yok tanıdığım var şu bu diye sallayınca elinize ne geçiyorKardeşim bilmeden niye yorum olsun diye yorum yapıyorsun adam çocukluk arkadaşım daha 1 saat önce adamla görüştüm global normal bir güncelleme var beş güne kalmaz tekrar aktif olacak transferler diyor çocuk