- 290
- 89
- 28
1. İstinaf bozdu 2. İstinaf onadıİtiraz etsen iptal olurdu
1. İstinaf bozdu 2. İstinaf onadıİtiraz etsen iptal olurdu
İnşallah başınıza gelmez broİtiraz etsen iptal olurdu
Dostum boş muhabbet lisansı bile kaldırıldı payfix düzelme ihtimali hiç yok gibi birşeyFix 1 haftaya düzelir çalışan arkadaşım var 3 yıldır klasik güncelleme devlet ile alakası yokmuş
Ne lisans kaldırması sizde boş yapıtorsunuz ha biraz öncede masak 7 uygulama baskın yapmıştı çolul çoçuk işi yapmayın yaw sizdeDostum boş muhabbet lisansı bile kaldırıldı payfix düzelme ihtimali hiç yok gibi birşey
Boşuna hayal kurmaya gerek yok
Kardeşim sana yemin ederim 1 k için icerde yatan adam gördüm, bunun 3 u 5 i yok, Allah başına vermesin bir kere gir çık yaptın mı anlıyorsunya bu ceza işi saçma geliyor çok büyük tutarlar çekmediğin sürece inceleyeceklerini sanmıyorum arkadaş 2 3 senedir havaleden atıp oynuyor çekiyor benim gibi payfix o bu uğraşmıyor sanmıyorum küçük miktarlara ceza geleceğini
Dostum gerçekten devletin bu işi arrik yasallastirmasi netBu olabilir mi nedeni çok kurcaladı eleman mars bahsi bile afişe etti kitapta sanal cüzdanların alayı var
aga nerdeyse türkiyenin yarısı kumar oynuyor asker polis olup kumar oynayanlar bile gördüm kumarı legale döndürmek için bazılarının başı yanıyor işte senin mantığınlar türkiyenin yarısı hapisteKardeşim sana yemin ederim 1 k için icerde yatan adam gördüm, bunun 3 u 5 i yok, Allah başına vermesin bir kere gir çık yaptın mı anlıyorsun
Banada Denizliddn 46000 tl ceza kesilmiş 1 günde sulh cezada iptal ettirdimYatarin olmaz ama ceza iste
Senin gibi düşünüyordum amk kimi ceza evine sığdırcaklar herkes kumar oynuyor fetoculerden bize mi sira gelecek diye düşünüyordum, 12 kişilik koğuşta 30 kişi kalınca anladım ki sike sike giriyorsun ve bok kadar değerin yok maalesef Allah dusmanimin başına vermesin,aga nerdeyse türkiyenin yarısı kumar oynuyor asker polis olup kumar oynayanlar bile gördüm kumarı legale döndürmek için bazılarının başı yanıyor işte senin mantığınlar türkiyenin yarısı hapiste
Usta ikinci el kralları soğuk altın gronlandda altın baslamadan açmam o kanalıBen tv bakmaya gidiyorum ya kırsalda yaşam izlicem, bu payconun düzeleceği yok, ulan hep böyle oluyor yaw. Tam bakiye katlıcağım gün bütün tahminlerim çatır çatır gelmiş bi aksilik olmasa şaşardım zaten
Sen merdiven altında wc nin dibinde bokun dibinde sırf yer yok diye 19 yaşında 2 gun yatan elemani görseydin fikrin değişirdi .ha hala diyorum uzun süre yatmazsin belki ama öyle bir dünya yok yani turkiyenin yarısı kumar oynuyor bize sıra gelmez muhabbeti unut onuaga nerdeyse türkiyenin yarısı kumar oynuyor asker polis olup kumar oynayanlar bile gördüm kumarı legale döndürmek için bazılarının başı yanıyor işte senin mantığınlar türkiyenin yarısı hapiste
işte kanka millet kara para döndürsün rahatına baksın senin benim gibi garibanlarda 3 5 kuruş için ceza alalım hayata bakSenin gibi düşünüyordum amk kimi ceza evine sığdırcaklar herkes kumar oynuyor fetoculerden bize mi sira gelecek diye düşünüyordum, 12 kişilik koğuşta 30 kişi kalınca anladım ki sike sike giriyorsun ve bok kadar değerin yok maalesef Allah dusmanimin başına vermesin,
Sorma amkişte kanka millet kara para döndürsün rahatına baksın senin benim gibi garibanlarda 3 5 kuruş için ceza alalım hayata bak
Vallahi çoğu gariban amkişte kanka millet kara para döndürsün rahatına baksın senin benim gibi garibanlarda 3 5 kuruş için ceza alalım hayata bak
bırakıcam reis zaten bende bugünden itibaren bu illet yüzünden borca düştüm zaten bide ceza yersem kalkamamVallahi çoğu gariban amk