- 985
- 320
- 63
zaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi3 yıldır payfix kullanmadım acaba zaman aşımı olur mu yoksa ihtimal var mı benimde
zaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi3 yıldır payfix kullanmadım acaba zaman aşımı olur mu yoksa ihtimal var mı benimde
2019 2020 yıllarında payfix hesabım bile yoktu benim ama 2022 2023 yıllarında olabirizaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi
2023 de acmistim bende simdi patlattilarzaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi
Tokat ama tokatli degilim ikametgahim ordahangi sehirdesin kardesim bari onu yaz bilelim sanki devlet sırrı
Biri grandpasha'dan cektim birinide aha bu betloto denen kisilerden ama bana sadece betlotodan cekilen 300 tl sorulduKral naptın 2 islemle falyalinin bizzat kendi hesabinami attin.
Payfix kullanicilari yarin saatte iki islem yapiyordu
Ne cevap verdin sonuç ne olduBiri grandpasha'dan cektim birinide aha bu betloto denen kisilerden ama bana sadece betlotodan cekilen 300 tl soruldu
Sonuc falan yok ki ifademi verdim imzaladim ciktim ceza falanda yazmadi ifaden savciliga gidecek karari onlar verecek dedi payfixin var mi dedi var dedim payfixte su su tarihlerde 300 tl para gonderilmis gonderen kisiyi taniyor musun dedi hayir dedim dolandiriclik olayi var gonderen hesap ustunde alakan veya bir bilgin var mi denildi hayir hayir diye gecistirip ciktim o kadarNe cevap verdin sonuç ne oldu
Beni de geçen hafta aynı gün içinde 8 kez aradilar siber suclardan uyuyordum diye açamadım ama bidaha da aramadilar.
(GERÇEK POLİS salak degiliz ogrendik biliyoruz)
Aramadim bende bidaha geri bi arayıp konussami mi yoksa hiçbir şey yokmus gibi devam mi etsem bilemedim
Gelen para da güzel ifade verirsen yırtma ihtimalin var ama bu şekilde yatırdığın para için ifade verseydin kesin ceza yerdin , gene de bekle 1 hafta 10 gün sonra falan haber veriyorlar ceza kağıdını gel al diyorlar ama bana kalırsa yemezsinSonuc falan yok ki ifademi verdim imzaladim ciktim ceza falanda yazmadi ifaden savciliga gidecek karari onlar verecek dedi payfixin var mi dedi var dedim payfixte su su tarihlerde 300 tl para gonderilmis gonderen kisiyi taniyor musun dedi hayir dedim dolandiriclik olayi var gonderen hesap ustunde alakan veya bir bilgin var mi denildi hayir hayir diye gecistirip ciktim o kadar
Banada oyle geliyor buyuk ihtimalle parayi gonderen sahis icin mahkeme sureci işliyor savcida kanit toplamak icin bilgi almak amaciyla para gonderdigi kisileri cagiriyor bilgi aliyor iddianame hazirliyor gibi benim dusuncemGelen para da güzel ifade verirsen yırtma ihtimalin var ama bu şekilde yatırdığın para için ifade verseydin kesin ceza yerdin , gene de bekle 1 hafta 10 gün sonra falan haber veriyorlar ceza kağıdını gel al diyorlar ama bana kalırsa yemezsin
Papara en önce belki 5 senedir kapattı.Payco-Papel de kapattı.. bunları kullanmayiz@zebra dayının 30 senede 30 milyon işlemi var hala Papara yatırır sıkıntı yasamaz
Deneme bonusu varmı hala oradaKanka isim soyisim valla hatirlamiyorum soylediler ama ifademide elime verdiler ama yazmiyor ama siteyi soyleyeyim BETLOTO denen site deneme bonusu kazancini oraya cekmistim hatirliyorum
Ne bileyim vardir elbet site hala aciksa 😅Deneme bonusu varmı hala orada
Merdiven altı siteye yatırım çekim varsa şıkıntıArkadaslar merhabalar bu sabah buludugum il karakolu tarafindan ifadeye cagrildim sebebini sordugumda payfix adli uygulama islemleriniz yuzunden dedi ben payfixi uzun suredir kullanmadim + sadece 2 islemim var daha once basina gelen var mi akabinde buyuk ihtimalle para cezasi da gelecek daha once basina boyle bir olay gelen varsa bilgilendirebilir mi
Hangisi merdiven altı değil peki devlete göre hepsi yasak ve suç en kral sitesi gelsin 😅Merdiven altı siteye yatırım çekim varsa şıkıntı
zaman aşımı 5 seneden sonra oluyor normal yani 2019 2020zaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi