http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Payfix Karakol İfadesi Hk.

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
985
320
63
3 yıldır payfix kullanmadım acaba zaman aşımı olur mu yoksa ihtimal var mı benimde
zaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,130
1,890
113
zaman aşımı olmuyor hocam 2019 ve 2020 deki payfixin şirket hesaplarından yatırım cekımlerı çıkarmışlar arkadaş benım gecen hafta ifade verdi
2019 2020 yıllarında payfix hesabım bile yoktu benim ama 2022 2023 yıllarında olabiri

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
303
120
43
Kral naptın 2 islemle falyalinin bizzat kendi hesabinami attin.
Payfix kullanicilari yarin saatte iki islem yapiyordu
Biri grandpasha'dan cektim birinide aha bu betloto denen kisilerden ama bana sadece betlotodan cekilen 300 tl soruldu

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
303
120
43
Ne cevap verdin sonuç ne oldu
Sonuc falan yok ki ifademi verdim imzaladim ciktim ceza falanda yazmadi ifaden savciliga gidecek karari onlar verecek dedi payfixin var mi dedi var dedim payfixte su su tarihlerde 300 tl para gonderilmis gonderen kisiyi taniyor musun dedi hayir dedim dolandiriclik olayi var gonderen hesap ustunde alakan veya bir bilgin var mi denildi hayir hayir diye gecistirip ciktim o kadar

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,093
4,316
113
Uğraştıkları işlere bak sanki kumar oynandığını bilmiyorlar

SonholiganTexas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,173
604
113
Beni de geçen hafta aynı gün içinde 8 kez aradilar siber suclardan uyuyordum diye açamadım ama bidaha da aramadilar.
(GERÇEK POLİS salak degiliz ogrendik biliyoruz)
Aramadim bende bidaha geri bi arayıp konussami mi yoksa hiçbir şey yokmus gibi devam mi etsem bilemedim
Sonuc falan yok ki ifademi verdim imzaladim ciktim ceza falanda yazmadi ifaden savciliga gidecek karari onlar verecek dedi payfixin var mi dedi var dedim payfixte su su tarihlerde 300 tl para gonderilmis gonderen kisiyi taniyor musun dedi hayir dedim dolandiriclik olayi var gonderen hesap ustunde alakan veya bir bilgin var mi denildi hayir hayir diye gecistirip ciktim o kadar
Gelen para da güzel ifade verirsen yırtma ihtimalin var ama bu şekilde yatırdığın para için ifade verseydin kesin ceza yerdin , gene de bekle 1 hafta 10 gün sonra falan haber veriyorlar ceza kağıdını gel al diyorlar ama bana kalırsa yemezsin

vanbers

Gangsta G.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
303
120
43
Gelen para da güzel ifade verirsen yırtma ihtimalin var ama bu şekilde yatırdığın para için ifade verseydin kesin ceza yerdin , gene de bekle 1 hafta 10 gün sonra falan haber veriyorlar ceza kağıdını gel al diyorlar ama bana kalırsa yemezsin
Banada oyle geliyor buyuk ihtimalle parayi gonderen sahis icin mahkeme sureci işliyor savcida kanit toplamak icin bilgi almak amaciyla para gonderdigi kisileri cagiriyor bilgi aliyor iddianame hazirliyor gibi benim dusuncem

ssulo4346

Üye
Yeni Üye
29
8
3
Bence gitmelisin gitmezsen anneni babanı arıyorlar benim anamı aramışlar ben gittim 3 kere yakalandım ben ama sahada gelir diye düşünüyorum

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,005
303
83
Umarım ceza gelmez çok kişi kullandı bu uygulamayı

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,224
689
113
Arkadaslar merhabalar bu sabah buludugum il karakolu tarafindan ifadeye cagrildim sebebini sordugumda payfix adli uygulama islemleriniz yuzunden dedi ben payfixi uzun suredir kullanmadim + sadece 2 islemim var daha once basina gelen var mi akabinde buyuk ihtimalle para cezasi da gelecek daha once basina boyle bir olay gelen varsa bilgilendirebilir mi
Merdiven altı siteye yatırım çekim varsa şıkıntı