- 2,625
- 1,321
- 113
😆İşlemlerin 15.20 k civarı mıydı
işlem çok ancak 100k filan yok 15 20k civarları
Bu yazılan dan ne anladın???
😆İşlemlerin 15.20 k civarı mıydı
Kaynak??? 😆Çağırmaz
bakalım dava dosyası görünmüyor perşembe günü avukat aracılığıyla görüşme sağlarım gelişmeleri aktarırımİşte işlemde çok olsa takıldın.
İfade ne vercen reis bu paralar nerden geliyo nereye gidiyor diyebakalım dava dosyası görünmüyor perşembe günü avukat aracılığıyla görüşme sağlarım gelişmeleri aktarırım
Dava dosyası hemen görünmez. İfadeni alacaklar zaten önce.bakalım dava dosyası görünmüyor perşembe günü avukat aracılığıyla görüşme sağlarım gelişmeleri aktarırım
Payco patladı anlaşılanArkadaşı da 1 saat önce aramışlar payco ile yapılan işlem hakkında demişler
Cagirirlarsa gider bı bardak çay içer geliriz 😀Kaynak??? 😆
Kıraathane mi orası?Cagirirlarsa gider bı bardak çay içer geliriz 😀
Karakolda herkesi taniyorum 14 MT ötede 😀Kıraathane mi orası?
Büyük ihtimal demekki çok kişiyi çağıracaklar hiç kullanmadım allahtanPayco patladı anlaşılan
Harbiden ya. Para benim istediğim herseyi yaparım. Benlemi kazandın. İster pavyonda yerim ister gazinoda ister taharet alır atarım. Aptalca bir durum. Sanki hırsızlık gasp yapıp aksiyon aliyoruzDevletin de götu kalktı terbiyesizim. Sana hizmete gelince birşey yok ama para almaya gelince her yolu deniyor. Sana ne lan kendi param istedigimi yaparım sana mı soracam. Sen halkin parası ile sulalene para aktarırken biz birşey dedik mi? Kripto işine girdim anlık yükseliş anlık düşüş olduğu için at çek yapıyorum sana mı soracam
yuzde 90 payfıxten ılerde zort olucazda şuan ortam sakinPayco hiç kullanmadım bakalım ben nereden patlayacam payfix ve paypay vardı payfix kapandı paypaya geçtik paypay kapandı nerden zort olursa bakalım