Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Payco Karakol Hk.

mustafakerim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
787
113
Benimkini Allahtan erken kapattılar. Deminde sms geldi bi tane kredim gecikmedeydi bi an o sanıp arıycaktımda bi noyu kontrol ediyim dedim iyi ki dolandirici cıktı

Ekli dosyalar

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,657
4,532
113
Arkadaşı da 1 saat önce aramışlar payco ile yapılan işlem hakkında demişler

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
ulan bir tüpçü herkesi dize getirdi şerefsiz herif

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
1,839
113
Payco hiç kullanmadım bakalım ben nereden patlayacam payfix ve paypay vardı payfix kapandı paypaya geçtik paypay kapandı nerden zort olursa bakalım

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,614
1,601
113
Devletin de götu kalktı terbiyesizim. Sana hizmete gelince birşey yok ama para almaya gelince her yolu deniyor. Sana ne lan kendi param istedigimi yaparım sana mı soracam. Sen halkin parası ile sulalene para aktarırken biz birşey dedik mi? Kripto işine girdim anlık yükseliş anlık düşüş olduğu için at çek yapıyorum sana mı soracam

TORETTO

fast and furious
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,056
1,839
113
payfix kapandıktan sonra yem attılar payco açık kaldı millet oraya yüklendi payco bilgileri sattı cart curt

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,614
1,601
113
Bu kripto işinde de dekont oluyor mu bilen varmı beyler. Eğer ifade cagirirlarsa kripto işine yeni girdim anlık yükseliş anlık düşüşle para aç çek yapıyorum. Kullanmayı da daha çok bilmediğim için dekont falan bilmiyorum desek yerler mi acaba.

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
sadece payco kullandın diye ceza alınmaz yahu para alışverişinde bulunduğun hesaplardan birisi patlar o yüzden takılırsın 100 tl yada 100k olmasıyla iligsi yok bazen sitelerin kullandıgı hesaplardan birisinin alışverişte bulundugu hesaplar takılıyo böyle şans işi dediğim ondan

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Devletin de götu kalktı terbiyesizim. Sana hizmete gelince birşey yok ama para almaya gelince her yolu deniyor. Sana ne lan kendi param istedigimi yaparım sana mı soracam. Sen halkin parası ile sulalene para aktarırken biz birşey dedik mi? Kripto işine girdim anlık yükseliş anlık düşüş olduğu için at çek yapıyorum sana mı soracam
Harbiden ya. Para benim istediğim herseyi yaparım. Benlemi kazandın. İster pavyonda yerim ister gazinoda ister taharet alır atarım. Aptalca bir durum. Sanki hırsızlık gasp yapıp aksiyon aliyoruz

rapeme

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
945
296
63
Payco hiç kullanmadım bakalım ben nereden patlayacam payfix ve paypay vardı payfix kapandı paypaya geçtik paypay kapandı nerden zort olursa bakalım
yuzde 90 payfıxten ılerde zort olucazda şuan ortam sakin :)