- 5,861
- 1,670
- 113
Paybola attım ben parayı.ordan tumbete yatirdimPayfix gitti payco gitti jojoda para var nereye çekcem la
Paybola attım ben parayı.ordan tumbete yatirdimPayfix gitti payco gitti jojoda para var nereye çekcem la
Suan bakim guncellemesi var25 dk önce falan para attım paycoya hesaba geçmedi ara ara bakıyordum şimdi komple uygulama açılmıyor bi hata oluştu diyor açmıyor hesabı. Telefonları da meşgul çalıyor. Canlı destek yerini yapay zekaya bırakmış. Payfixten nefret edip paycoya geçmeme sebep olan ne varsa şuan aynısı paycoda yaşanıyor. Sanırım bu da patladı bilgisi olan var mı
Parazula betcolarda halen aktif parazulla sıkıntı yokPayfix payco parazula alayı nanay papara zaten çoğu kişide kapalı siteler diyor ki havale ile yatırım yapabilirsiniz
Betpipo da denedim parazula tıklayınca hata veriyoParazula betcolarda halen aktif parazulla sıkıntı yok
Ben soyle dusunuyorum bu tur uygulamalar kapanabilir oyunculari kripto olarak yatirimlara zorlanmasi olabilir kripto talep olussun ki kripto da degerlensin bu ihtimalde olabilirBu fişleme devam edecek gibi geliyor,siteler oyuncuyu kriptoya çekmek için kampanyalar yapabilir