- 8,921
- 3,096
- 113
Pusula da açıldı yatırdımPadişah kabul etti
Pusula da açıldı yatırdımPadişah kabul etti
ben çekim verdim gelirse söylerimBeyler payco son durumu ne şu an da çekim yapalım mı sitelerden
Eğer hala sorun varsa bu konu açık dursun güncelleyelim sürekli bilgilendirelim birbirimizi
Çektim 1 saat önce.Beyler payco son durumu ne şu anda çekim yapalım mı sitelerden
Eğer hala sorun varsa bu konu açık dursun güncelleyelim sürekli bilgilendirelim birbirimizi
Tamamdır tebriklerben çekim verdim gelirse söylerim
ödendi benimTamamdır tebrikler
ÇalışıyorBeyler payco son durumu ne şu anda çekim yapalım mı sitelerden
.?Kankalar bu paycoya yeni üyelere bişey veriyo mu
Kapat tekrar dene dost guncelleme yapıyorlar sonra duzeliyor bende bugun uye oldum düzeldiBu paycoya üye olamıyorum. Şehir ve mesleğe bastığım zaman seçenekler çıkmıyor. Haliyle kayıt işlemi de devam etmiyor
Şimdi de kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor. Şifremi unuttumdan değiştirip tekrar deniyorum gene aynı uyarıyı veriyor. Sms kodunu da olduğu gibi giriyorum. Bi halt anlamadım bu iştenKapat tekrar dene dost guncelleme yapıyorlar sonra duzeliyor bende bugun uye oldum düzeldi
Aynisini yasadim sonra düzeldi bende dostumŞimdi de kullanıcı adı veya şifre hatalı diyor. Şifremi unuttumdan değiştirip tekrar deniyorum gene aynı uyarıyı veriyor. Sms kodunu da olduğu gibi giriyorum. Bi halt anlamadım bu işten
Payfix pasif duruma geçince paycoya yüklenip ırzına geçmişler anlaşılan. Zortu çekmiş