- 22,539
- 11,664
- 113
Ağlıyorum hüngür hüngürağlamak sadece ferdi’ye yakışır
Ağlıyorum hüngür hüngürağlamak sadece ferdi’ye yakışır
Tayibin sitelerinin birinde spin saklarken yakalanma reisçoğu zaten hükümetten insanların ya o yüzden yasallaştırmıyorlar böyle kara parayı başkasına yedirirler mi hiç dümenden her sene üç beş kişiye para cezası üç beş sitenin de ayak takımını hapse attılar mı tamam pastadan devam ediyorlar yemeye dhhd
Bende mi ferdiyim meto
Ekli dosyayı görüntüle 737562

Hepımız ferdıyızBende mi ferdiyim meto
Bende mi ferdiyim meto
Silikon dudak dolgunlastirici kullanıyormuş. Tek cazip yeri orası kalmış iyi bakıyor oraya ne yapsın garibim.Tüpçünün firavun suradından öpeyim o dudaklara bal dudak Ahmet bosalsın
Gurur be@ferdikadıoğlu dıye yazılır adam dıye okunur 😀😀
Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzarSilikon dudak dolgunlastirici kullanıyormuş. Tek cazip yeri orası kalmış iyi bakıyor oraya ne yapsın garibim.
Enişte profil çok yerinde olmuş bu zamanlardaBir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar
Şans getirir belki hayvanoğluEnişte profil çok yerinde olmuş bu zamanlarda
Acısı çok olanın gülüşü güzel olur demiş Dostoyevski. Haklı adam çok acı çekmiş, bizim için halen çabalıyor Enişte.Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar
bu gamepfbete yatırım yapan var mı
Ben girdim şimdi çektim paramıAllahın belası payco hala düzelmemiş ya içerde kaldı para nezaman düzelir acaba ya.
Bankaya Çekim oluyorduAllahın belası payco hala düzelmemiş ya içerde kaldı para nezaman düzelir acaba ya.