- 10,527
- 6,231
- 113
Arkadaşlar 2 ay,önce 250 limit vardı geçen ay 1000lira bugün fatura kesim tarihim tanımlanan limit 100tl herhangi bir ödenmeyen fatura da yok niye düştü bu limit birden böyle bi durum yaşayan varmı acaba
Kardeşim sadece faturana bakmıyor kredi kredi kartı vs bunlarada bakıyorArkadaşlar 2 ay,önce 250 limit vardı geçen ay 1000lira bugün fatura kesim tarihim tanımlanan limit 100tl herhangi bir ödenmeyen fatura da yok niye düştü bu limit birden böyle bi durum yaşayan varmı acaba
Anladım dostKardeşim sadece faturana bakmıyor kredi kredi kartı vs bunlarada bakıyor
Anladığına göre gecikmiş bı borcun var kardeşim onu geciktirmeAnladım dost
Dost kredim yok 1 tane kredi kartım var 15 gün gecikti ödeyemedim para olmadığı için ondan herhalde buraya güvenmistik o da patladıAnladığına göre gecikmiş bı borcun var kardeşim onu geciktirme
geldimi üstüste gelir berkaycım dusene kımse acımaz onlar o lımıtlerı genel kredı skorlarına bakarak verıyolarDost kredim yok 1 tane kredi kartım var 15 gün gecikti ödeyemedim para olmadığı için ondan herhalde buraya güvenmistik o da patladı
Doğru diyorsun dostgeldimi üstüste gelir berkaycım dusene kımse acımaz onlar o lımıtlerı genel kredı skorlarına bakarak verıyolar
enişte makale olcak kelimeler sarfediyosunGecmıs olsun dost kredı kartı onemlı
O degilde cok kotu patladık dayı yazıyor amq tutmadı bu die bende dedim Cizme yamuk yaptı die engelledi amq 🙂enişte makale olcak kelimeler sarfediyosun
bı dayını dolandırmamıstın onu da yaptın sonunda enıste elıne koluna saglıkO degilde cok kotu patladık dayı yazıyor amq tutmadı bu die bende dedim Cizme yamuk yaptı die engelledi amq 🙂
Dostlarımız Sagolsun 🤣bı dayını dolandırmamıstın onu da yaptın sonunda enıste elıne koluna saglık