http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paycell Hakkında

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,527
6,231
113
Arkadaşlar 2 ay,önce 250 limit vardı geçen ay 1000lira bugün fatura kesim tarihim tanımlanan limit 100tl herhangi bir ödenmeyen fatura da yok niye düştü bu limit birden böyle bi durum yaşayan varmı acaba

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,640
85,350
113
Dost kredim yok 1 tane kredi kartım var 15 gün gecikti ödeyemedim para olmadığı için ondan herhalde buraya güvenmistik o da patladı
geldimi üstüste gelir berkaycım dusene kımse acımaz onlar o lımıtlerı genel kredı skorlarına bakarak verıyolar

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
2022 den önce paycell sadece düzenli fatura ödemeye bakiyodu artık TCKN a bakıyorlar üstüne olan bütün faturalar kredi kredi kartı buna moneypay bile dahil

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,626
5,750
113
Arkadaşlar ben yaşadım anca toparliyorum kredi puanım yeni 930 oldu 7 ay falan önce Vakıf bank bana kredi kartı çıkardı 500 TL şuan limit 2bin oldu onu düzenli ödüyorum artı benim gibi yeni ödemiş olan varsa böle icralık kredi kredi kartı borcu tek tavsiyem mobil bankadan internetten sakın ola kredi veya kredi kartı başvurusu yapmasın baya puan düşüyor