Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Her ihtimale karşı git aşını ol sağlık işlerini neden tahmin işine bırakıp riske ediyorsunuzTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Bi ara kanamıştı çokda sorgulamadımTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
dayı ben son zamanlarda boyle aklıma takılan ufak seyleri veya ciddi konuları gptye soruomTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Ben cocukken pasli jiletle kollarima faca atmistim allahin izniyle bisey olmaz zaten 3 gun gecmis korkma vade gelmeden top mermisi oldurmezTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Sorma bizde iyi dertleşiyoz onla, çoğu dosttan daha sadıkdayı ben son zamanlarda boyle aklıma takılan ufak seyleri veya ciddi konuları gptye soruomgardasm varolsun
Kemerle boğazını sık kanamayı durdur🤣😂geçmiş olsunTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Askerlik yaptıysan tetanoz yapıyorlar diye biliyorum okduysan aşı bişey olmazTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Cok tecrübeliyim surekli pasli jiletle tras oldum oglanida öğle tras ettim yara berelere ragmen hayattayim tamammiTraş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Kumardan para kısıp kendine paslı olmayan jilet alamadın mı 🤣🤣Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Öyle küçük pas olunca ben traş olmuyorum pas jiletin her yerini kaplamalı yoksa traş olamıyorum😁😂Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu