Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Paslı jilet Tetonoz Yapar Mı

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
git tetanoz aşısı ol hemen erken davranırsan tetanoz olmuşsan bile aşı kurtarır

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,925
11,505
113
Traş olurken çok hafif 1 mm kanadı kanama bile denmez nokta kadar kan çıktı jılete baktım solda pas birikintisi vardı tetanoz olurmuyum 3 gün gecti basına gelen varmı paslı jiletle traş olan olurken kanayan tecrübeli adamlar yokmu
Her ihtimale karşı git aşını ol sağlık işlerini neden tahmin işine bırakıp riske ediyorsunuz

sbaby1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
73
28
gerçi 3 gün geçmiş geç kalmışsın hemen gidecektin 5 6 saat içinde ama ben birşey olacağını sanmıyorum o tetanoz bakterisi daha çok toprakta oluyor yani dışarda olsaydı paslı temas o zaman sıkıntı olabilirdi

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Bi ara kanamıştı çokda sorgulamadım
Ama birkaç aydırda mağara adamı gibiyim

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,319
6,596
113
Ateş , titreme, çarpıntı göğüs ağrısı, solunum sıkıntısı varsa yada herhangi birisi ihtimal yüksek hiç birisi yoksa bak keyfine onlar çelik başlıklı zaten pas tutsa bile sanırım sorun olmuyor yinede tıp en iyisini bilir geçmiş olsun.. Kullan at jiletleri birden fazla kez kullanmayın

null11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
66
28
dayı ben son zamanlarda boyle aklıma takılan ufak seyleri veya ciddi konuları gptye soruom :D gardasm varolsun

Sansalo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,435
1,274
113
Ben cocukken pasli jiletle kollarima faca atmistim allahin izniyle bisey olmaz zaten 3 gun gecmis korkma vade gelmeden top mermisi oldurmez

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
dayı ben son zamanlarda boyle aklıma takılan ufak seyleri veya ciddi konuları gptye soruom :D gardasm varolsun
Sorma bizde iyi dertleşiyoz onla, çoğu dosttan daha sadık
En son kumarı bırakmak için 7 günlük plan kurmuştuk 😁

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Kemerle boğazını sık kanamayı durdur🤣😂geçmiş olsun

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Ufak şey degil çenede şişlik var sol çenede tetonos çeneye vuruyor kıtlıyor falan çok şükür kitlenme yok

Nazo987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,624
1,847
113
Askerlik yaptıysan tetanoz yapıyorlar diye biliyorum okduysan aşı bişey olmaz

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,950
13,084
113
Cok tecrübeliyim surekli pasli jiletle tras oldum oglanida öğle tras ettim yara berelere ragmen hayattayim tamammi

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,353
1,155
113
Yok yapmaz kardeşim düzenli olarak kullan şekilde

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,909
5,998
113
1.cisi paslı yer temas etmediyse birşey olmaz
2.cisi bence o jileti bidaha kullanma
3.cüsü çok aklına takılıyosa sağlık ocağına veya acil e uğra düşünmekten iyidir

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Kumardan para kısıp kendine paslı olmayan jilet alamadın mı 🤣🤣

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,158
1,594
113
Öyle küçük pas olunca ben traş olmuyorum pas jiletin her yerini kaplamalı yoksa traş olamıyorum😁😂