- 11,426
- 9,976
- 113
Beni komple brazilya sağlam dikti valla yemin ede ede artık oynamıyorum brezilyayaÖyle öyle hocam sağlam diktim beni bu ev
Bu Holi mi başka site mi laEkli dosyayı görüntüle 830107
çekim verdim gelsin bir arkadaşa da özelden ulaşacağım rol açması için liste dışında
Gol dakikalarına kadar bildik eğer herkes için uygun olursa talip olmak isterimEkli dosyayı görüntüle 830107
çekim verdim gelsin bir arkadaşa da özelden ulaşacağım rol açması için liste dışında
bu arkadaşlar dm'den sadece iban ve isim soy isim yollasın
holiBu Holi mi başka site mi la
Kesene bereket dost 🥳🙏🏻bu arkadaşlar dm'den sadece iban ve isim soy isim yollasın
Kesene bereketbu arkadaşlar dm'den sadece iban ve isim soy isim yollasın
Beni almadın beni almadınbu arkadaşlar dm'den sadece iban ve isim soy isim yollasın
Kesene bereket dostum iyi geceler cümleten güzel kapanış severiz.bu arkadaşlar dm'den sadece iban ve isim soy isim yollasın
Heeyyyyyyy nerelerdesin sen dostBeni almadın beni almadın
Kanka çok moralim bozuk ya hep tek gollerden gittik akşam pusula da takvimi vermiyor maçlar da akıyor möl möl bakıyorumHeeyyyyyyy nerelerdesin sen dost
tebrikler reis kesene bereketEkli dosyayı görüntüle 830107
Uykum kaçtı çay pişirmeye gidiyom. Viski alcak para yok 😂paranın geçmesini bekliyorum dostlar sonrasında yolluyorum