- 5,538
- 2,847
- 113
Darrreeeeeaal@peatsx listeyi çıkartıyor çekim veriyorum 5 arkadaşa 250 atıyorum
Darrreeeeeaal@peatsx listeyi çıkartıyor çekim veriyorum 5 arkadaşa 250 atıyorum
Hahahahagoooooooolllllll
başta 2 arkadaş demiştim ama 5 arkadaş yaptım ona göre değerlendirirseniz sevinirim gönderilen paralarla rol açmak zorunda değilsiniz ihtiyacınız için de kullanabilirsiniz.gizli bir sponsor arkadaş vardı üzerine bende ekledim, 3 adım gidip takip eden 2 arkadaşı görürüz
Ekli dosyayı görüntüle 830081
Ben ayrıyım liste dışı hahhaha@peatsx listeyi çıkartıyor çekim veriyorum 5 arkadaşa 250 atıyorum
Güzel düşünce teşekkürler dost.başta 2 arkadaş demiştim ama 5 arkadaş yaptım ona göre değerlendirirseniz sevinirim gönderilen paralarla rol açmak zorunda değilsiniz ihtiyacınız için de kullanabilirsiniz.
Kesene bereket dostum güle güle harcabaşta 2 arkadaş demiştim ama 5 arkadaş yaptım ona göre değerlendirirseniz sevinirim gönderilen paralarla rol açmak zorunda değilsiniz ihtiyacınız için de kullanabilirsiniz.
tebrklerbaşta 2 arkadaş demiştim ama 5 arkadaş yaptım ona göre değerlendirirseniz sevinirim gönderilen paralarla rol açmak zorunda değilsiniz ihtiyacınız için de kullanabilirsiniz.
@parsens benim olduğum konun wonluyor anlamadım gitti lan ajsjdjdÇalışıyoruz tam küfür edecektim bi baktım 2-0 olmuş maç umarım Buda biter be gardaşım 2-1 / 1-2 de kazanırız
Tebrikler şansın bol olsun 🥳başta 2 arkadaş demiştim ama 5 arkadaş yaptım ona göre değerlendirirseniz sevinirim gönderilen paralarla rol açmak zorunda değilsiniz ihtiyacınız için de kullanabilirsiniz.
ben nadir konu açarım ama güzel wonlarım wonlarsam 1.5 saatten fazla sürmez rollerim@parsens benim olduğum konun wonluyor anlamadım gitti lan ajsjdjd
yapıyorum@peatsx listeyi çıkartıyor çekim veriyorum 5 arkadaşa 250 atıyorum
Kolay gelsin..yapıyorum
Tebrikler tekrardan..peatsx önce listeyi bana atacak kontrol edicem ona göre buraya atacak etiketleyerek o arkadaşlar iban atsınlar özelden, çekim verdim.
Senin ev cidden dengesiz çıktı. Atağı Dep yapıyo golü ev atıyo 😂Kolay gelsin..
Emeğine sağlık brocanpeatsx önce listeyi bana atacak kontrol edicem ona göre buraya atacak etiketleyerek o arkadaşlar iban atsınlar özelden, çekim verdim.
Öyle öyle hocam sağlam diktim beni bu evSenin ev cidden dengesiz çıktı. Atağı Dep yapıyo golü ev atıyo 😂