- 11,501
- 10,009
- 113
bunların evine uğrayıp penaltı atanların tek tek kafalarını duvardan duvara vurmak lazım.
Betcoda gol iptal olmasına rağmen bakiye hesaba yansımıştır ve sen çekimi çoktan yapmışsındıryemek sıparıs ettım ıptal oldu ıptal olmasına ragemn geldı bedavaya cıgkofte yıyom bu surecte maca bakamadım gol hala olmamıs
inş yaşanır bi gunBetcoda gol iptal olmasına rağmen bakiye hesaba yansımıştır ve sen çekimi çoktan yapmışsındır
Yaşandı. Bizde boş değiliz. Bizde derin adamızinş yaşanır bi gun
kardeşim düşün ilk yarı depin kalecisi kırmızı yemiş penaltı, yeni giren penaltı çıkarıyor dakika 50-60 falan depe penaltı veriliyor dep penaltıyı kaçırıyorhadi ev onun gazıyla 1 tane daha
penaltımı kacırdılar yıne ıkıncı yarıkardeşim düşün ilk yarı depin kalecisi kırmızı yemiş penaltı, yeni giren penaltı çıkarıyor dakika 50-60 falan depe penaltı veriliyor dep penaltıyı kaçırıyor
Dost 2 dk takip etmedim hemen askıya girdi maçkardeşim düşün ilk yarı depin kalecisi kırmızı yemiş penaltı, yeni giren penaltı çıkarıyor dakika 50-60 falan depe penaltı veriliyor dep penaltıyı kaçırıyor
dep kaçırdı hem depenaltımı kacırdılar yıne ıkıncı yarı
vay ahrazlardep kaçırdı hem de