- 14,655
- 7,682
- 113
Benim maçta yattı senin maça 2 gol attırayım hemenkanka 2 penaltı kaçırdı aveller 2 takımda 1er penaltı kaçırdı
Benim maçta yattı senin maça 2 gol attırayım hemenkanka 2 penaltı kaçırdı aveller 2 takımda 1er penaltı kaçırdı
Dur daha ben açmadım senin maçı açayım 2 dkya tıklatırızneyse bugün de aç yatacağız gibi sıkıntı yok güneş yine doğacak![]()
Dep kırmızı görmüşDep daha iyi takım aslında. Sezon başı ağırlığını koyamıyor ama maç 1-1 bitecektir diye görünüyor
Kanka bak bu maç 2.5 üste bile gider. Bir gol erken gelsin neler olur. Sadece bekle2 penaltı verildi 2 side kaçırdı ilk penaltıda kaleci kırmızı yedi yeni giren kaleci kurtadı 1.5 üst lan 1.5 üst toplam 2 gol atamıyorlar atamıyorlarrrr
hadi umarım kanka yoksa aç girecez yatağaKanka bak bu maç 2.5 üste bile gider. Bir gol erken gelsin neler olur. Sadece bekle
Bende senin gibi düşünüyorum bi tek kırmızı alta çekiyor bu maçıKanka bak bu maç 2.5 üste bile gider. Bir gol erken gelsin neler olur. Sadece bekle
Aynen dost o kırmızı işi bozuyor. Eğer bir gol gelirse 10k içinde bak neler olacak maçtaBende senin gibi düşünüyorum bi tek kırmızı alta çekiyor bu maçı
Aynen 1 gol dediğin gibi çözer. O 1 golü atsınlar diyede 2 penaltı çıkmış amaAynen dost o kırmızı işi bozuyor. Eğer bir gol gelirse 10k içinde bak neler olacak maçta
Selamün aleyküm agam biz varız ne aç yatması DM at @parsensbu aveller penaltıdan bile atamıyor kanka yapacak bir şeşy yok aç yatıyoruz bugün yarın ola kodlardan toplarız bir şeyler![]()
oooo bebeğim gelmişSelamün aleyküm agam biz varız ne aç yatması DM at @parsens
Başkan el atıyor DM hep boş 😁oooo bebeğim gelmiş![]()
Bu maç olcak bence ben cenabetim ondan olmuyor. Ben çıkayım mı?bu maç normalde kg olacak maçtı 2 penaltı kaçırmak ne demek ya 1ini ev 1ini dep kaçırdı penaltı kaçırıyorsunuz ya kafayı yersin
senle alakası yok adamlar 2 penaltı kaçırdıBu maç olcak bence ben cenabetim ondan olmuyor. Ben çıkayım mı?
Tamam benden ötürü işte 2 penaltı kaçması olcak iş mi 🤔senle alakası yok adamlar 2 penaltı kaçırdı