http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parfüm Önerisi

onur111666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
109
18
18
15 20k vermeye gerek yok
Armani Code profumo
Armani stronger with you absoletly
Burberry hero edp
4 5k bunlar hep git sephoraya 3 unu kağıda ve tenine sık git bı yemek ye yarım saat karar ver aradığın parfüm bunlar fp olarak bence

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,835
1,858
113
Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Kalıcılığı maksimum seviyede olmalı. Esmerim tende de durması önemli tabii.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.
Elixir kullaniyorum memnunum

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,549
9,329
113
Kral eczaneden aşmıştım valla kokusu süper 24 saatten fazla kalıyor üstünde eve gidince bakayım

Leclerc16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,831
1,345
113
Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.
Bargello veya Calvin Klein.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,563
1,433
113
Custome National Scient intense(siyah şişe)odunsu ve baharatlı manita sana karabiberim vur kadehlere hadi içelim içelim her gece diyecek.Akşama kadar kalıcılık var ne kadar melanin o kadar kalıcılık(esmerlik veren tabaka).

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,327
4,572
113
Lacoste essential
Yves Saint Laurent
Narcotic
Creed aventus

Şuan aklıma gelenler bunlar daha gelirse yazarım. Parfüm alırken edp olmasına dikkat et fakat her edp de kalıcı olmuyor. Eu De parfum yazar ya da edp. EDT ler daha az kalıcı diye biliyorum. Ayrıca parfüm alacağın zaman şişeyi salla ve o esansı gör eğer hemen o köpük oluşumu kayboluyorsa emin ol ki kalıcı değildir. 8-10 sn ye o köpüklü oluşum durmasi lazım o zaman parfüm kalıcı oluyor.

betbro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
296
131
43
Bleu de channel 150 edp al ama orijinali en son 8500 falandı kafan rahat eder tertemiz parfümdür kalıcıdır dikkat çekersin

Eray625

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
94
65
18
armani stronger with you