- 4,822
- 3,725
- 113
Tom Ford oud wood muazzam
Elixir kullaniyorum memnunumDostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Kalıcılığı maksimum seviyede olmalı. Esmerim tende de durması önemli tabii.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.
Bargello veya Calvin Klein.Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.
Custome National Scient intense(siyah şişe)odunsu ve baharatlı manita sana karabiberim vur kadehlere hadi içelim içelim her gece diyecek.Akşama kadar kalıcılık var ne kadar melanin o kadar kalıcılık(esmerlik veren tabaka).Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Fiyat neArmani Black Code kadar güzel gelen ve kullandığım başka parfüm yok
Ben 125 Ml alıyorum senelik geçen sene aldığımda 6100 dü kralFiyat ne
Lacoste essentialDostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Bargello çok iyiBargello veya Calvin Klein.
Pahaliymis kankaBleu de channel 150 edp al ama orijinali en son 8500 falandı kafan rahat eder tertemiz parfümdür kalıcıdır dikkat çekersin
armani stronger with youDostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.