http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parfüm Önerisi

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,536
1,930
113
Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Kalıcılığı maksimum seviyede olmalı. Esmerim tende de durması önemli tabii.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
416
258
63
Dostlar en son Ysl myself kullandım ama kalıcılığı çok kötüydü şimdi değiştirmeyi düşünüyorum. Maskülen bir koku istiyorum öyle meyvemsi ve fresh değil de odunsu ve baharatlı karizma bir koku arıyorum.
Varsa güzel öneriler dinlerim. Ysl myself koku olarak iyiydi ama dediğim gibi birkaç saat sonra uçuyordu 8k o parfüme vermem artık.
Kirke

Jesse Pinkman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,193
958
113
ama kalıcılık maksimum diyorsan gece serin oluyor diye üstüme attıgım hırkaya bile günlerce sinip cıkmıyor saatler öncesinde sıktıgım 3 fıs

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,915
1,876
113
Muro dm den yazdı kalem parfüm şişeleri çöpe atmasınlar doğa kirleniyor bana gönderin dönüşüm yapıyorum diyor

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,536
1,930
113
ama odunsu daha ağır istiyorsan burberry hero dene k k

3. şişedeyim ilkini hepsi burada son 2si trendyol orjin kutulu geliyor tam bir fiyat performans ürün
Bakayım dost öneri için Sağ ol burberry hero kalıcılık nasıl? Burberry classic kullandım bir dönem severim o kokuyu zaten benzer

Jesse Pinkman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,193
958
113
Bakayım dost öneri için Sağ ol burberry hero kalıcılık nasıl? Burberry classic kullandım bir dönem severim o kokuyu zaten benzer
knka bence diğerinin yarısı bile değil ama kime sorsam onun icin de cok kalıcı diyor hatta daha cok seven bile var musaıtlıgın varsa yarın tester dene

istanbuldaysan var baya magazası

TheDefinity

Kai Hiwatari 🎩
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,536
1,930
113
knka bence diğerinin yarısı bile değil ama kime sorsam onun icin de cok kalıcı diyor hatta daha cok seven bile var musaıtlıgın varsa yarın tester dene

istanbuldaysan var baya magazası
Beylikdüzü yakın dost haftasonu bakayım buraya kalıcılık iyi diyorsan şans vereyim zaten bedavaymış fiyatları