Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Parasızlık Hakkında

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,617
10,438
113
Parasızlık zor tabi bide bizim gibi hem çalışıp hem parasız kalmak daha zor

blackzero

Hayat Boştur Lo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,341
3,094
113
Yok yanlış anlama kâr marjı çok az onu diyorum gereksiz, bir de risk alcaz yani
Aldığın risk önemli değil. Basamaklar var. Yani düştüğün zaman 1 basamak düşüyorsun. Komple tüm basamaklardan aşağı düşmüyorsun. Biraz karmaşık bir sistem

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,281
113
Ne desin millet kardeşim al kardeşim her ay benden sana 5 k falan mı yüzlerce açıldı şu konulardan millet bıktı artık herkesin kendi derdi kendi sorunu var aq oldu o zaman herkes konu açsın ağlama duvarina dönsün burası kimin ne yaşadığını bilemezsin herkesin derdi tasasi var bizde gülüyoruz forumda sürekli içimizde bir sürü dert tasiyoruz ne yapalım yani kumardan bı gelecek olmayacağını mi anlatalım insanlara sürekli helal para harcayinca insan 50 kere düşünüyor ama bu haram para olunca bol keseden harcıyoruz bu herkes için böyle gerçekten hasta ise Allah şifasını versin ama böyle platformlarda bu şekilde konular açılırsa tabi ki millet kumara yorumlar dalga geçer
Adam kendisi muhabbet konusu açmış başka konuya salça olmamış millet gibi iyilik akımına yatırım konusuna yazmamış ben de düzgünce sorusuna cevap vermişim hastalıkla dalga geçmeyin demişim bunun neresinde nasıl bir yanlış var

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,776
3,483
113
İnsanımız ön yargılarını,herşeyi çok biliyorum ben biliyorumları bırakamıyor, sıfır empati her insanın aynı olmadığını yaşadığı hayatın da aynı olmadığını kavrayamıyor,uzun zamandır buradayım bir tek bu konularda a.cık a.cık yorum yapanları görünce sinirim tavan yapıyo,buraya bunu yazan insan bunalmış bi çare bulamaış ki yazmış, dalyrk sen o bu öğüt versin diye yazmamış varsa bi önerin güzelce anlat yoksa sus

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,281
113
Ne insanlar var dünyada neler yaşıyorlar hastayım diyen insanlarla dalga geçmeyin o adam burada çalışmak istemiyorum yazıp geçebilirdi de sonuçta anonim forumda ona bir zararı olmayacak ama adam hastayım yazmış burada utanmazlar dalga geçiyor yalan söylüyorsun diyor kimin ne yaşadığını bilemeyiz

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,669
8,681
113
Yazdığın hastalıklar çalışmaya o kadar engel değil çalışmayıp günü bedava biseylerle geçiririm diyen çok var forumda bende 3 defa akcigerden operasyon yedim ama aralıksız senelerdir ağır işte çalışıyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,985
25,757
113
Adam kendisi muhabbet konusu açmış başka konuya salça olmamış millet gibi iyilik akımına yatırım konusuna yazmamış ben de düzgünce sorusuna cevap vermişim hastalıkla dalga geçmeyin demişim bunun neresinde nasıl bir yanlış var
Bende diyorum ki herkesin derdi var HERKESİN herkes konu mu açsın çareyi niye kumar platformunda arıyor bir sürü platform var gidip orada içini dokebilir insanlar burada konu açınca son parasını da kaybetti geldi millete vicdan yaptırtip para koparma peşinde olabilir diye düşünen bir sürü insan vardır bende çok vicdanli bir adamım çok suistimal edildim hatta bu zamana kadar ama artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum herkes arka planda cinlik peşinde

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,283
1,884
113
Benim tek umudum tazminat oldu kazandım tazminatı şimdi gerekceli kararı 3 hafta olucak bekliyorum bir çıkamadı şu gerekceli karar. Ah bir çıksa şu paramı alsam ihtiyaçlarımi karsilasam ya niye çıkmıyor niye

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,281
113
Bende diyorum ki herkesin derdi var HERKESİN herkes konu mu açsın çareyi niye kumar platformunda arıyor bir sürü platform var gidip orada içini dokebilir insanlar burada konu açınca son parasını da kaybetti geldi millete vicdan yaptırtip para koparma peşinde olabilir diye düşünen bir sürü insan vardır bende çok vicdanli bir adamım çok suistimal edildim hatta bu zamana kadar ama artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum herkes arka planda cinlik peşinde
Valla ne diyim kral sana da bi şey diyemiyorum ki sabrını sınamışlar dünyanın çivisi çıkmış şerefsiz haysiyetsiz çok var görünce dayanamıyorsun sen de herhalde ama bu arkadaşın öyle bir talebi yok konuda ve hastayım diyorsa hassas yaklaşmak gerekir suistimal eden en ağır oçtur o konuda sonuna kadar haklısın

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,590
1,281
113
Yazdığın hastalıklar çalışmaya o kadar engel değil çalışmayıp günü bedava biseylerle geçiririm diyen çok var forumda bende 3 defa akcigerden operasyon yedim ama aralıksız senelerdir ağır işte çalışıyorum
Reis inan senin yaptığın da normal değil ama alıştırdılar yavaş yavaş hak nedir medeniyet nedir insan gibi yaşamak nedir unuttuk böylesini kabul edip yerimize oturuyoruz inan senin böyle çalışmak zorunda kalman normal değil ama zorunda bırakıyor skik düzen mecbur kalıyorsun kolay gelsin rahata erersin umarım yakın zamanda

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,985
25,757
113
Valla ne diyim kral sana da bi şey diyemiyorum ki sabrını sınamışlar dünyanın çivisi çıkmış şerefsiz haysiyetsiz çok var görünce dayanamıyorsun sen de herhalde ama bu arkadaşın öyle bir talebi yok konuda ve hastayım diyorsa hassas yaklaşmak gerekir suistimal eden en ağır oçtur o konuda sonuna kadar haklısın
Ya ben bu çocuğun özelinde demiyorum zaten genel konuşuyorum çocuğu tanımam etmem ilk kez görüyorum hatta forumda lafa gelince herkess çok delikanlı oluyor ama gün geldiginde 250 lira için bile kırk atla atan adam var

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
Babalar dün maaşı aldım 35 k 25 eve verdik tabi 10 k kaldı 2 k tümbete atıp 17 çektik 25k artıya geçtik sigaram alkolüm beleş yeme içmede dükkanda beleş istediğimi yiyip içiyorum dayanamadık bugün hepsini verdik 0a düştük sıkıntıya düşmüyorum ama içim karardı artık alıpta vermek o parayı yiyememek zoruma gidiyor artık alıyoruz 10 dakika sonra girdiğimiz herşey patlıyor garanti maça girsek yatıyor nasıl bir bok anlamadım

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
Lanet olsun diyorum bu hayata bizim derdimiz para değil kumarda kazandığımız gün aldığımız heyecan zevk başka bişey değil yoksa hepimiz aylarca parasız geçirebiliriz bunu anladım ama o zevk olmadan yaşayamayız

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,669
8,681
113
Reis inan senin yaptığın da normal değil ama alıştırdılar yavaş yavaş hak nedir medeniyet nedir insan gibi yaşamak nedir unuttuk böylesini kabul edip yerimize oturuyoruz inan senin böyle çalışmak zorunda kalman normal değil ama zorunda bırakıyor skik düzen mecbur kalıyorsun kolay gelsin rahata erersin umarım yakın zamanda
Bende farkındayım düzen çok bozuk çalışmak bile gelir vermiyor insana aynı yerde çabalıyoruz sürekli ama özellikle kumar oynayan adamın biseylerle meşgul olması lazım eğer bir yerden büyük bir beklenti yoksa yurt dışına gitme ihtimalin yoksa biseyler yapmak gerekiyor başta da dediğim gibi çalışmak da para kazandırmıyor ama 1 ay calismamak da 3 4 ay geri atıyor insanı

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,987
2,756
113
Bak hastalığı tansiyon astım mış bende astım hastasıyım ağır işte çalışıyordum yeni güvenlik oldum yani birşeyleri bilerek konuşuyoruz sen sinyalin farkında değilsin fazla acıma bende sen gibiydim forumda neler gördüm bir bilsen
Gebersen keşke 😂🤣

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,987
2,756
113
Lanet olsun diyorum bu hayata bizim derdimiz para değil kumarda kazandığımız gün aldığımız heyecan zevk başka bişey değil yoksa hepimiz aylarca parasız geçirebiliriz bunu anladım ama o zevk olmadan yaşayamayız
Aynen

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,452
1,473
113
Abi arkadaş kalmadı dost kalmadı met bağımlısı gibiiyim herkesten şüphe duyuyorum kimseye güvenmiyorum yaşadığım gördüğüm herşey bende kalıyor kimseye derdimi anlatamıyorum şu sıkıntılarımı bilen bir insan yok şu hayatta destek olucak bir tane adam yok oysaki iyiydik herkese iyiliğimiz dokundu çevremizde

casablanca1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
155
70
28
Kardeşim burada telefonla param yok yazabiliyorsan özel nedende bahanedir sen şuna desene beleş para varken niye çalışayım eee oda biryere kadar vermeden almak Allah'a mahsus kusura bakma
Lan şu telefon muhabbetini bırakın dedeler gibi artık ihityaç bu
banka hesap bile açmıyor nfc yok diye
Esko bi telefonla yasayamiyorsun
Adam hastayım diyor bey bey konusmussun
Git çalış falan
Hastayim diyor belki açık söyleyemiyor engelli falan adam