Aldığın risk önemli değil. Basamaklar var. Yani düştüğün zaman 1 basamak düşüyorsun. Komple tüm basamaklardan aşağı düşmüyorsun. Biraz karmaşık bir sistemYok yanlış anlama kâr marjı çok az onu diyorum gereksiz, bir de risk alcaz yani
Adam kendisi muhabbet konusu açmış başka konuya salça olmamış millet gibi iyilik akımına yatırım konusuna yazmamış ben de düzgünce sorusuna cevap vermişim hastalıkla dalga geçmeyin demişim bunun neresinde nasıl bir yanlış varNe desin millet kardeşim al kardeşim her ay benden sana 5 k falan mı yüzlerce açıldı şu konulardan millet bıktı artık herkesin kendi derdi kendi sorunu var aq oldu o zaman herkes konu açsın ağlama duvarina dönsün burası kimin ne yaşadığını bilemezsin herkesin derdi tasasi var bizde gülüyoruz forumda sürekli içimizde bir sürü dert tasiyoruz ne yapalım yani kumardan bı gelecek olmayacağını mi anlatalım insanlara sürekli helal para harcayinca insan 50 kere düşünüyor ama bu haram para olunca bol keseden harcıyoruz bu herkes için böyle gerçekten hasta ise Allah şifasını versin ama böyle platformlarda bu şekilde konular açılırsa tabi ki millet kumara yorumlar dalga geçer
Çıkamazsın başkan bu illet adamı dilenci yapar her türlü acizliği yaptırır malesefBu ara hiç iyi gitmiyor para geçmiyor elime şansım mı yok diyorum bu bataklıktan nasıl çıkarım
Bende diyorum ki herkesin derdi var HERKESİN herkes konu mu açsın çareyi niye kumar platformunda arıyor bir sürü platform var gidip orada içini dokebilir insanlar burada konu açınca son parasını da kaybetti geldi millete vicdan yaptırtip para koparma peşinde olabilir diye düşünen bir sürü insan vardır bende çok vicdanli bir adamım çok suistimal edildim hatta bu zamana kadar ama artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum herkes arka planda cinlik peşindeAdam kendisi muhabbet konusu açmış başka konuya salça olmamış millet gibi iyilik akımına yatırım konusuna yazmamış ben de düzgünce sorusuna cevap vermişim hastalıkla dalga geçmeyin demişim bunun neresinde nasıl bir yanlış var
Valla ne diyim kral sana da bi şey diyemiyorum ki sabrını sınamışlar dünyanın çivisi çıkmış şerefsiz haysiyetsiz çok var görünce dayanamıyorsun sen de herhalde ama bu arkadaşın öyle bir talebi yok konuda ve hastayım diyorsa hassas yaklaşmak gerekir suistimal eden en ağır oçtur o konuda sonuna kadar haklısınBende diyorum ki herkesin derdi var HERKESİN herkes konu mu açsın çareyi niye kumar platformunda arıyor bir sürü platform var gidip orada içini dokebilir insanlar burada konu açınca son parasını da kaybetti geldi millete vicdan yaptırtip para koparma peşinde olabilir diye düşünen bir sürü insan vardır bende çok vicdanli bir adamım çok suistimal edildim hatta bu zamana kadar ama artık kimsenin samimiyetine inanmıyorum herkes arka planda cinlik peşinde
Reis inan senin yaptığın da normal değil ama alıştırdılar yavaş yavaş hak nedir medeniyet nedir insan gibi yaşamak nedir unuttuk böylesini kabul edip yerimize oturuyoruz inan senin böyle çalışmak zorunda kalman normal değil ama zorunda bırakıyor skik düzen mecbur kalıyorsun kolay gelsin rahata erersin umarım yakın zamandaYazdığın hastalıklar çalışmaya o kadar engel değil çalışmayıp günü bedava biseylerle geçiririm diyen çok var forumda bende 3 defa akcigerden operasyon yedim ama aralıksız senelerdir ağır işte çalışıyorum
Ya ben bu çocuğun özelinde demiyorum zaten genel konuşuyorum çocuğu tanımam etmem ilk kez görüyorum hatta forumda lafa gelince herkess çok delikanlı oluyor ama gün geldiginde 250 lira için bile kırk atla atan adam varValla ne diyim kral sana da bi şey diyemiyorum ki sabrını sınamışlar dünyanın çivisi çıkmış şerefsiz haysiyetsiz çok var görünce dayanamıyorsun sen de herhalde ama bu arkadaşın öyle bir talebi yok konuda ve hastayım diyorsa hassas yaklaşmak gerekir suistimal eden en ağır oçtur o konuda sonuna kadar haklısın
Bende farkındayım düzen çok bozuk çalışmak bile gelir vermiyor insana aynı yerde çabalıyoruz sürekli ama özellikle kumar oynayan adamın biseylerle meşgul olması lazım eğer bir yerden büyük bir beklenti yoksa yurt dışına gitme ihtimalin yoksa biseyler yapmak gerekiyor başta da dediğim gibi çalışmak da para kazandırmıyor ama 1 ay calismamak da 3 4 ay geri atıyor insanıReis inan senin yaptığın da normal değil ama alıştırdılar yavaş yavaş hak nedir medeniyet nedir insan gibi yaşamak nedir unuttuk böylesini kabul edip yerimize oturuyoruz inan senin böyle çalışmak zorunda kalman normal değil ama zorunda bırakıyor skik düzen mecbur kalıyorsun kolay gelsin rahata erersin umarım yakın zamanda
Gebersen keşke 😂🤣Bak hastalığı tansiyon astım mış bende astım hastasıyım ağır işte çalışıyordum yeni güvenlik oldum yani birşeyleri bilerek konuşuyoruz sen sinyalin farkında değilsin fazla acıma bende sen gibiydim forumda neler gördüm bir bilsen
Pandemi sonrası çoğu şirket homeoffice çalışmaya geçti,benim yeğenler de bu işi yapıyo data doldurma,müşteri arama vs, az maaş alıyolar ama yine gelirin olur yormadanTansiyon,astım
AynenLanet olsun diyorum bu hayata bizim derdimiz para değil kumarda kazandığımız gün aldığımız heyecan zevk başka bişey değil yoksa hepimiz aylarca parasız geçirebiliriz bunu anladım ama o zevk olmadan yaşayamayız
Lan şu telefon muhabbetini bırakın dedeler gibi artık ihityaç buKardeşim burada telefonla param yok yazabiliyorsan özel nedende bahanedir sen şuna desene beleş para varken niye çalışayım eee oda biryere kadar vermeden almak Allah'a mahsus kusura bakma