Geçen ay Tümbet ve padişahtan toplam 40k yakın cekmişim ama durduramıyoruz kendimizi hepsini geri verdim üstüne aylığımda gitti😂Aynen mq
Geçen ay Tümbet ve padişahtan toplam 40k yakın cekmişim ama durduramıyoruz kendimizi hepsini geri verdim üstüne aylığımda gitti😂Aynen mq
Genelde o 30 40 k lar gittimi aylık gitmeden olmuyor demek kiGeçen ay Tümbet ve padişahtan toplam 40k yakın cekmişim ama durduramıyoruz kendimizi hepsini geri verdim üstüne aylığımda gitti😂
aynen dost bi çitimlik para bizim için @Enişte dostumuz iyi bilirVala dostum 50k olsa suan hiç derdim kalmıcak bana büyük para tabi bu senin için galiba çerez parası hayat şartları işte
Artık para üstü sakız çikolata almıyoruz o zaman 😇Şans böyle bir şey galiba.
![]()
Para üstü olarak aldığı kazı kazandan milyoner oldu
Para üstü olarak aldığı kazı kazandan milyoner olduwww.ogretmenlericin.com
Dost geçen milli piyango alırken 20 lik aldim 200 tl çıktı ama bana kalırsa sanki senaryo bunlarŞans böyle bir şey galiba.
![]()
Para üstü olarak aldığı kazı kazandan milyoner oldu
Para üstü olarak aldığı kazı kazandan milyoner olduwww.ogretmenlericin.com
Yok gerçek tanıdığım birine 1 milyon çıktı 13 ünde bu ayınDost geçen milli piyango alırken 20 lik aldim 200 tl çıktı ama bana kalırsa sanki senaryo bunlar
Dost Yıldırım günahını vermez biliyorsun normalde tanıdık birine çıktıysa ne mutlu bizeYok gerçek tanıdığım birine 1 milyon çıktı 13 ünde bu ayın