http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Para Üstü Olarak Aldığı Kazı Kazandan Milyoner Oldu

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,658
3,867
113
Geçen ay Tümbet ve padişahtan toplam 40k yakın cekmişim ama durduramıyoruz kendimizi hepsini geri verdim üstüne aylığımda gitti😂
Genelde o 30 40 k lar gittimi aylık gitmeden olmuyor demek ki

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,914
4,858
113
Bu ülkede gündem degistirmek , yalan dolan haber yapmak çok kolay.Okayin muhatabı var mı yok ? kim almış yok !.Ver bayiye 3-5 kuruş , senin ayakkabilarini bile yalar.Bursa Karacabey e 17 büyük ikramiye çıkan milli piyango cekilislerini de biliyoruz.Enayi yerine koyup maval anlatiyorlar.Gundem ne kadar sık değişirse halkın kafası o kadar karışır , halkın kafası ne kadar karışırsa o kadar ballı , krem şantili ekmek tatlısı.

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,078
5,754
113
bizim enişte 15 yıl önce 5 kilo peynir alıp çekilişle araba kazandıydı süpermarketin birinden şans lazım

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,774
5,649
113
Bir kere bende hiç unutmuyorum gençlik dönemlerinde 7-8 sene önce bayiden arkadaşlarla kupon doldurmaya gitmiştik.50₺ lık bayiden kupon yaptım bir pakette sigara aldım yanlış olmasın 5-6 lira bozuk kaldı elimde gözüme çarpmıştı versene abi kazıkazan dedim 3 tane almıştım.Bizim diğer arkadaşlar kupon doldururken kazıkazanı kazıdım yanlarında 1K çıktı.Ama nasıl mutlu olmuştum.50₺ bastığım kupon 400-500 veriyordu kazıkazandan 1K almıştım 😂