Ne bılm gardasım ıste aklıma takıldı cokMilyonlar çektik gülüyoruz sen 42 k yımı kafana takıyorsun dostum yat uyu 😅😅
Ne bılm gardasım ıste aklıma takıldı cokMilyonlar çektik gülüyoruz sen 42 k yımı kafana takıyorsun dostum yat uyu 😅😅
85 k da benim var bende bekliyorum papara card var ama ne alışveriş ne para çekim yapamadım kara kara düşünüyorumAga yardımcı olacak yok mu, papara card yok iban vs tanımlı içeride 4000 civarı para var bunu nasıl çekeceğiz yöntemi yok mu siteye atsakta olur çapraz çekeriz oradan başka yere
Benim papara sanal kartım iyzico adlı uygulamada kayıtlı senin paycellde olduğu gibi ama dün iyzicoya girip para yükle diyip papara kartı seçtim olmadıARKADAŞLAR ACIK NE NET ŞEKİLDE ANLATIYORUM
PAYCEL HESABI AÇIN ONAYLAYIN HESABI SİZE KART VE İBAN VERİYOR PAPARA SANAL KARTINIZI PAYCEL HESABINIZDAN DOĞRULAYIN 00.01 kuruş ile PAPARA KARTINIZ İLE GÜNLÜK MASRAF DAHİL 2.000 yatırın BAKIN MASRAFLA 2.000 geçmesin hata verir Sonra istediğiniz banka hesabınıza paycelden cekin
Kayyum kasayı boşaltırBenim Sitelerdeki Hesaplarımada teşke Kayyum Atansa hep kaybediyorum belki kayyum sayesinde Maxwin Alırım 😄😄
razer gold ile oyun harici baska ne aliniyo bilmiyorum en son care olarak bi bak derim dostAga yardımcı olacak yok mu, papara card yok iban vs tanımlı içeride 4000 civarı para var bunu nasıl çekeceğiz yöntemi yok mu siteye atsakta olur çapraz çekeriz oradan başka yere
Merhaba kardeşim QR ile çektiriyor mu papara bilgin varmıPaybol peki
Arkadaşlar lar QR ile çekim yaptırıyormu papara şuandaMerhaba kardeşim QR ile çektiriyor mu papara bilgin varmı
Dün bu durumlar çıktiktan 1 saat kadar sonra vbet maksipapara yöntemi ile yatırdım.dene istersen dostum belki işe yarar.85 k da benim var bende bekliyorum papara card var ama ne alışveriş ne para çekim yapamadım kara kara düşünüyorum
Sitede papara çekim duruyor papara giriş oluyor. Siteden çekim yokmu papara ile. Çekimler gelmiyor mu halenPara yatırma ve çekme hala yok mu
ben oyun alicaktim diye razer gold ile cekim yaptimPaparada kalan parayı nasıl çekeriz bilen varmı?
Merhaba kardeşim razer gold nedir nasıl çekiyoruz onla yardımcı olur musunben oyun alicaktim diye razer gold ile cekim yaptim