Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Paparaya El Konuldu

Steph30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,285
1,158
113
Aga yardımcı olacak yok mu, papara card yok iban vs tanımlı içeride 4000 civarı para var bunu nasıl çekeceğiz yöntemi yok mu siteye atsakta olur çapraz çekeriz oradan başka yere

Serseri2754

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
19
18
Aga yardımcı olacak yok mu, papara card yok iban vs tanımlı içeride 4000 civarı para var bunu nasıl çekeceğiz yöntemi yok mu siteye atsakta olur çapraz çekeriz oradan başka yere
85 k da benim var bende bekliyorum papara card var ama ne alışveriş ne para çekim yapamadım kara kara düşünüyorum

Berkeuu22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
139
40
28
ARKADAŞLAR ACIK NE NET ŞEKİLDE ANLATIYORUM

PAYCEL HESABI AÇIN ONAYLAYIN HESABI SİZE KART VE İBAN VERİYOR PAPARA SANAL KARTINIZI PAYCEL HESABINIZDAN DOĞRULAYIN 00.01 kuruş ile PAPARA KARTINIZ İLE GÜNLÜK MASRAF DAHİL 2.000 yatırın BAKIN MASRAFLA 2.000 geçmesin hata verir Sonra istediğiniz banka hesabınıza paycelden cekin

kelkit29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
627
226
43
ARKADAŞLAR ACIK NE NET ŞEKİLDE ANLATIYORUM

PAYCEL HESABI AÇIN ONAYLAYIN HESABI SİZE KART VE İBAN VERİYOR PAPARA SANAL KARTINIZI PAYCEL HESABINIZDAN DOĞRULAYIN 00.01 kuruş ile PAPARA KARTINIZ İLE GÜNLÜK MASRAF DAHİL 2.000 yatırın BAKIN MASRAFLA 2.000 geçmesin hata verir Sonra istediğiniz banka hesabınıza paycelden cekin
Benim papara sanal kartım iyzico adlı uygulamada kayıtlı senin paycellde olduğu gibi ama dün iyzicoya girip para yükle diyip papara kartı seçtim olmadı

sallodo123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,222
837
113
Bütün sanal cuzdanlar yakında devlet el atar hepsine

BananaŞakir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
116
43
razer gold ile oyun harici baska ne aliniyo bilmiyorum en son care olarak bi bak derim dost

kansuozcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
370
101
43
Paparada kalan parayı nasıl çekeriz bilen varmı?

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,351
25,775
113
Qnb maas hesaplarim enparada herseyim kapatilmis,mobildende giremiorum oda kapatilmis telden aricam onlarda islem ypmazsainiz dio bu ne amk