- 281
- 341
- 63
Sabah uygulamalara 500-1000 cekilebiliyordu iş yogunlugundan uygulamalarda doğrulama yapamadım şimdi yaptim ama onu da geciremiyorum şimdi
üstat oradaki paraya acil ihtiyacın yoksa kafanı sakın takmaÇözüm üreten arkadaş olursa helalinden 1k temiz 🙂
Günlük limitler diyorda bende şuan günlük limitte yok 😂üstat oradaki paraya acil ihtiyacın yoksa kafanı sakın takma
bddk ve merkez bankası açıklama yaptı
bugün işler karışık ondan dolayı problem oldu
kayyum atandı tmsf paralara birşey olmaz
tebrikler iyi olmuşVbete attım ıyıkıde atmısım 20.000 cektım
j52 milyar tuturdım ama parca parca ıbana cektıl ınsallah sıkıntuya dusmeyız ya çok moraşim bozuk
Nasıl yanı gardasımKaç milyon kaç milyon cektirdiler
j
Bişe olmaz takma kafanaNasıl yanı gardasım
Bişe olmaz takma kafana
[/QUOT valla bılmıyorum gardasım ya ınsalah ceza yemeyız
Dostum payfix'e ininal'a da kayyum atandı tmsfden. Biz paramızı 2.5 aydır alamıyoruz. Hemde hesabımızdan gönderdiğimiz paralar yasadışı sitelerden çekilmiş paralı hesaplar bloke yedi bile zaten. Bence çok emin konuşmayalım paparada dönen kara para payfix'in 20 30 katıdır. Umarım hepsi kısa sürede çözülür ama ben hesapların incelenmeden paparanın aktif hale geleceğini sanmıyorüstat oradaki paraya acil ihtiyacın yoksa kafanı sakın takma
bddk ve merkez bankası açıklama yaptı
bugün işler karışık ondan dolayı problem oldu
kayyum atandı tmsf paralara birşey olmaz
Sanal karta limit tanımla sitelere kredi kartı seçeneğiyle yatırım yap avilatorde 1.01 den boz cekÇözüm üreten arkadaş olursa helalinden 1k temiz 🙂
Sanal kartta nerden tanımlıyoruz lımıt baskanSanal karta limit tanımla sitelere kredi kartı seçeneğiyle yatırım yap avilatorde 1.01 den boz cek
Kartlarima gir bakiyeye bak kartınSanal kartta nerden tanımlıyoruz lımıt baskan
Milyonlar çektik gülüyoruz sen 42 k yımı kafana takıyorsun dostum yat uyu 😅😅52 milyar tuturdım ama parca parca ıbana cektıl ınsallah sıkıntuya dusmeyız ya çok moraşim bozuk
Paybol pekiPayco mefete Parola para poppypara hepsi aynı olcak bilginiz olsun . paranız varsa çekin payfix gibi beklersiniz aylarca