Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Özlüyorum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,656
113
Kardeşim çocukluğunda hep metin2 Wolfteam ve sokakta top oynayarak geçmiş tabi özlersin biraz kitap okusaydın keşke çocukluğunda şimdi böyle olmazdın
Eskide kaldı bence kitap mitap işleri. Yani parası olan ve kitap yazmak isteyen herkes kitabevine ödüyor parasını bastırıyor kitabını. Piyasadaki kitapların çok büyük çoğunluğu bomboş kitaplar. Acun'un eski karısı da yazıyor kitap 😁 Bir de sırf gösteriş olsun, millet kültürlü zannetsin diye dışarıda bankta oturup kitap okuyan tipler var. En çok ta o tipler komik gözüküyor zaten

Örneğin ben Hitler'i merak ediyorsam onunla ilgili yazılmış kitapları okumak yerine, bol bol fotoğraf ve videoların da olduğu bir Hitler belgeseli izlemeyi tercih ederim. Hem göze hem kulağa hitap ediyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Eskide kaldı bence kitap mitap işleri. Yani parası olan ve kitap yazmak isteyen herkes kitabevine ödüyor parasını bastırıyor kitabını. Piyasadaki kitapların çok büyük çoğunluğu bomboş kitaplar. Acun'un eski karısı da yazıyor kitap 😁 Bir de sırf gösteriş olsun, millet kültürlü zannetsin diye dışarıda bankta oturup kitap okuyan tipler var

Örneğin ben Hitler'i merak ediyorsam onunla ilgili yazılmış kitapları okumak yerine, bol bol fotoğraf ve videoların da olduğu bir Hitler belgeseli izlemeyi tercih ederim. Hem göze hem kulağa hitap ediyor
Yaw kitap mitap hikaye gerçek kitap insanın kendisidir gerçek kitap sokaklardır iki tane gavur klavyeyle bişeyler yazmış onlar mı bize birşey öğretecek şiirleri severim ama kitaplar çok boş

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,642
22,034
113
Yaw kitap mitap hikaye gerçek kitap insanın kendisidir gerçek kitap sokaklardır iki tane gavur klavyeyle bişeyler yazmış onlar mı bize birşey öğretecek şiirleri severim ama kitaplar çok boş
En çokta eski dizileri özledim ya simdi hüngür hüngür ağlıyorum

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,656
113
Piyasadaki kitapların en aşağı %90'ı boş kitaplar. Malum parasını veren herkes bastırabiliyor kitap. Biraz da ego tatmini gibi birşey. İmza gününde imza atacak falan filan

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,933
11,318
113
Geçmişi özlüyorum, çocukluğumu özlüyorum, ortaokul yıllarımı özlüyorum, metin2 wolfteam oynadığım günleri özlüyorum büyümeyi hiç sevmedim ben, çıkan sakallarımdan hiç haz almadım, ramazanda sokakta sahura kadar top oynadığım günleri özlüyorum, şuanki günleri hiç sevmedim ben sevmedim büyüklüğün yapısını arabamı yükselteyim evimi değiştireyim evleneyim yuva kurayım sevmedim, sevemedim ben küçük kalmak istiyorum neden büyüdüm.

Özlüyorum.
Sevmedim ben severim sandığım hiç bir şeyi,sevmedim ben yarınlar daha güzel olur diye dinlediğimiz masalları,sevmedim ben sevemedim umutlar yeşerecek diye suladığım çiçekleri açar sandığım kaktusleri 🥺 seviyorum dediğim tek şey kalmadı benim ,kendimi bile sevmemek kimsenin seni sevmemesi demek değil midir zaten,hangi birinize dert yansam ciddiyete alir ki, Dostu bırak düşmanım dâhi yaşamasın yazdıklarımı,yanmayin arkadaş ne olur yanmayın,🥺🥺🥺 içim çekiliyor dostlar 🙏

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,297
2,476
113
Sevmedim ben severim sandığım hiç bir şeyi,sevmedim ben yarınlar daha güzel olur diye dinlediğimiz masalları,sevmedim ben sevemedim umutlar yeşerecek diye suladığım çiçekleri açar sandığım kaktusleri 🥺 seviyorum dediğim tek şey kalmadı benim ,kendimi bile sevmemek kimsenin seni sevmemesi demek değil midir zaten,hangi birinize dert yansam ciddiyete alir ki, Dostu bırak düşmanım dâhi yaşamasın yazdıklarımı,yanmayin arkadaş ne olur yanmayın,🥺🥺🥺 içim çekiliyor dostlar 🙏
Akşam akşam ciğerimizi söktün dost.

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Ah ulan 🚬

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,509
2,656
113
Geçmişi özlüyorum, çocukluğumu özlüyorum, ortaokul yıllarımı özlüyorum, metin2 wolfteam oynadığım günleri özlüyorum büyümeyi hiç sevmedim ben, çıkan sakallarımdan hiç haz almadım, ramazanda sokakta sahura kadar top oynadığım günleri özlüyorum, şuanki günleri hiç sevmedim ben sevmedim büyüklüğün yapısını arabamı yükselteyim evimi değiştireyim evleneyim yuva kurayım sevmedim, sevemedim ben küçük kalmak istiyorum neden büyüdüm.

Özlüyorum.
Eskiden 20 -25 yaşındaki erkekler yetişkin olgunluğunda olurlardı ve iş, evlilik, çoluk çocuk gibi hayatın ağır sorumluluklarını erken yaşta alırlardı. Şimdi 30-35 yaşındakiler çocuk gibi. Her türlü sorumluluktan kaçıyorlar. Bunlardan bir tanesi de benim 😁 hayata fazla önem atfetmiyorum. Evlilik gibi konular bana o kadar uzak şeyler ki

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,359
113
Eskiden 20 -25 yaşındaki erkekler yetişkin olgunluğunda olurlardı ve iş, evlilik, çoluk çocuk gibi hayatın ağır sorumluluklarını erken yaşta alırlardı. Şimdi 30-35 yaşındakiler çocuk gibi. Her türlü sorumluluktan kaçıyorlar. Bunlardan bir tanesi de benim 😁 hayata fazla önem atfetmiyorum
Valla bende hâlen çocuk gibiyim bakalım sonumuz ne olacak zerre sorumluluk alacak bilincim yok