Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Özlüyorum

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,325
1,911
113
Geçmişi özlüyorum, çocukluğumu özlüyorum, ortaokul yıllarımı özlüyorum, metin2 wolfteam oynadığım günleri özlüyorum büyümeyi hiç sevmedim ben, çıkan sakallarımdan hiç haz almadım, ramazanda sokakta sahura kadar top oynadığım günleri özlüyorum, şuanki günleri hiç sevmedim ben sevmedim büyüklüğün yapısını arabamı yükselteyim evimi değiştireyim evleneyim yuva kurayım sevmedim, sevemedim ben küçük kalmak istiyorum neden büyüdüm.

Özlüyorum.
Çok kötü bir asır a denk geldik o yüzden böyle oldu ülke olarak! Düşünsene amerikada dogsaydik frans hollanda Almanya vs avrupa da dogsaydik şuan gayet güzel bir duzenimiz ve hayatımız olacaktı gayette sevecektik o an i... Şuan yaşadığımız anlar bize zevk vermiyor bu ülke gencligimizi yedi..

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
1,381
113
Oyun yaşını geçtik ondandır. Eskiden harçlıklarla güç bela oyundan bişey alırdık çocukken o zor imkanlarla, yani reşit değildin zordu yani ödeme yaparak bişey satın alma. Ne zaman 18 ime yaklaştım kumara saplandım ne oyun kaldı ne zevk. En son metin2 pvp oynadım 21-22 li yaşlara kadar. Öyle öyle son buldu mumdaki ateşin sönmesi gibi bütün mazi son buldu
Geçiyor reis
Geçmez sanıyorsun amaaa
Geçmiyor be ...

mesoras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,281
375
83
Geçmişi özlüyorum, çocukluğumu özlüyorum, ortaokul yıllarımı özlüyorum, metin2 wolfteam oynadığım günleri özlüyorum büyümeyi hiç sevmedim ben, çıkan sakallarımdan hiç haz almadım, ramazanda sokakta sahura kadar top oynadığım günleri özlüyorum, şuanki günleri hiç sevmedim ben sevmedim büyüklüğün yapısını arabamı yükselteyim evimi değiştireyim evleneyim yuva kurayım sevmedim, sevemedim ben küçük kalmak istiyorum neden büyüdüm.

Özlüyorum.
+1

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,358
6,631
113
1990-1995 doğumlu nesil için gerçekten bu böyledir çünkü herşeyin bitiş noktasını bizler yaşadık.
Soğuk kış günlerinde yağan karın karşısında sobada ekmek kızartıp üstüne yağ peynir sürmeyi , mahalle arası maçları birimiz acıktığımız zaman bir arkadaşımızın annesinin hepimizin ekmeğine domates peynir koyması, çelik çomak , tasoları ,bilyalari , hiç paramız yoksa 50 kuruşluk ruffles cipsi ekmeğin arasına koyup 3 kişi yemeyi , mahalle kavgaları sonrasında yeni yeni internet kafelerin meydana çıkmasından sonra cs de kitler atıp İnternet kafelerde sabahlamayi okuldan kaçıp arkadaşlarla knight online oynamayı kısacası herşeyi biz yaşadık onun için bu dönemde büyüyen herkesin aklı her zaman çocukluğunda kalmıştır.
Çocukluğunu özleyen herkese selam olsun

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Metin2 darkorbit ve bombom hastasıydım hepsinin yeri çok ayrı🥹😞😖 Darkorbitin yeri daha çok ayrıydı bilen bilir harita 4-4 e atlayınca insanın eli ayağı birbirine girerdi görev olurdu 4-4 te şu kadar mesafe ölmeden geziceksin diye, açık harita olduğu için birisi saldırıcakta öldürücekler korkusundan nefes alamazdı insan. Cubikon un canı azalırken başka haritadan gelen kamufleli düşman yada düşmanlar hepimizi öldürüp bütün npc ödülünü kendisi alırdı. Ana haritadan kapı yapardık alfa beta zeta mı öyle kapı isimleri vardı saatlerimi harcayıp dünyayl ilişkimi kesip onları bitirirdim. 3-5 te lokum kesmeye giderdim ne zevkli günlerdi of allahım. Goliath gemilerinin üstüne basınca çıkan ses bile beni ürkütürdü çok değişik çok güzel atmosferi vardı oyunun😖😞😭 Şimdi oyunun arayüzünün içine etmişler çocuk oyunu gibi olmuş gemilerin gemiliği kalmamış görünümü bok gibi olmuş bilemedim
Darkorbıt hangı serverdaydın

ALYCİA

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,766
1,915
113

Özlüyorum.
40 50 liralik astropay kart alip siteye yatirdigim zamanları özlüyorum

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,348
113
Çok kötü bir asır a denk geldik o yüzden böyle oldu ülke olarak! Düşünsene amerikada dogsaydik frans hollanda Almanya vs avrupa da dogsaydik şuan gayet güzel bir duzenimiz ve hayatımız olacaktı gayette sevecektik o an i... Şuan yaşadığımız anlar bize zevk vermiyor bu ülke gencligimizi yedi..
Vallaha öyle

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,989
11,348
113
1990-1995 doğumlu nesil için gerçekten bu böyledir çünkü herşeyin bitiş noktasını bizler yaşadık.
Soğuk kış günlerinde yağan karın karşısında sobada ekmek kızartıp üstüne yağ peynir sürmeyi , mahalle arası maçları birimiz acıktığımız zaman bir arkadaşımızın annesinin hepimizin ekmeğine domates peynir koyması, çelik çomak , tasoları ,bilyalari , hiç paramız yoksa 50 kuruşluk ruffles cipsi ekmeğin arasına koyup 3 kişi yemeyi , mahalle kavgaları sonrasında yeni yeni internet kafelerin meydana çıkmasından sonra cs de kitler atıp İnternet kafelerde sabahlamayi okuldan kaçıp arkadaşlarla knight online oynamayı kısacası herşeyi biz yaşadık onun için bu dönemde büyüyen herkesin aklı her zaman çocukluğunda kalmıştır.
Çocukluğunu özleyen herkese selam olsun
Evet odun sobasının üzerine portakal kabuğu koyardık ne güzel de kokardı

Blackpearl1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,396
2,433
113

Özlüyorum.
Bunu özlemeyen yoktur görüyorum ve arttırıyorum ben neden doğdum 😅😅

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83

Özlüyorum.
Valla al benden de o kadar dost yaşlanıyoruz

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83
Yıllar geçtikçe insan anne babasında gördüğü hallere hak verip anlar hale geliyor büyümeseydik keşke her şey eskiden güzeldi

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,303
379
83
Okuldan kaçar akşama okul çıkışına kadar internet kafede dururduk ne günlerdi

alexaki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
158
43
90ların Türkçe Popunu da dinlerseniz tam bir dram içinde bulursunuz kendinizi. Bana göre herseyin en iyi olduğu yıllarmış.1990-2000 arası

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,687
2,554
113
10 sene sonra bugünü özlersin sen , o yüzden geçmişi bırakıp ani yaşarsan mutlu da olursun özlemin de gider not çoğu insan anı yaşamasını bilmiyor