http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Osayi = Mike Tyson

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,106
1,160
113
Bu kadar serefsiz terorist bi taraftar grubu hicbi yerde görmedim maci iptal etmeyen hakem ve iptal ettirmeyen gözlemci bir numarali suçludur hollanda da 1 pet sisesi atilinca topçuya bile gelmese maclar iptal ediliyor biz de birilerinin bicaklanmasi lazim

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bu kadar serefsiz terorist bi taraftar grubu hicbi yerde görmedim maci iptal etmeyen hakem ve iptal ettirmeyen gözlemci bir numarali suçludur hollanda da 1 pet sisesi atilinca topçuya bile gelmese maclar iptal ediliyor biz de birilerinin bicaklanmasi lazim
Mızrak gibi sanki şunu söküp sahaya daldı adam
IMG_20240317_235133_891.jpg

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,106
1,160
113
Macin 50. Dk sinda bu mac iptal edilmeliydi halil umut meler hakrm falan degil ben tff baskani olsam evimden bile aRayip u maci iptal ettirirdim fenerbahce ye net suikast yapildi bugun
Fenerlede alakam yok ben goztepeliyim ama bugun bi futbolcu bicaklanabilir silahla vurulabilirdi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,231
50,327
113
Olayın çıkma sebebi nedir, sebepsiz her zamanki Ts Fb gerginliği mi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Fenerlede alakam yok ben goztepeliyim ama bugun bi futbolcu bicaklanabilir silahla vurulabilirdi
Yan hakemin dibinde ses bombası patladı devam ettirdi yinede sayısız su şişesi atıldı tadicin kafasına gelen oldu livakovic çenesi yarıldı

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,106
1,160
113
Ozel guvenlik trabzonda bu teröristlere yeteri sesi cikaramaz mudahale edemezler içişleri bakani istanbulda secim kovalayacagina onlemleri artiracak burda taraftar elini kolunu sallaya sallaya girio enteresan

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Olayın çıkma sebebi nedir, sebepsiz her zamanki Ts Fb gerginliği mi
Maç sonunda fble futbolcular orta sahada kutlama yaptı osterwolde oltayla balık tutma hareketi çekti 1 kişi sahaya galip kalablik fenerlilerin üstüne gitti onu osai alyina alip yumruklayinca herkes daldi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,231
50,327
113
Maç sonunda fble futbolcular orta sahada kutlama yaptı osterwolde oltayla balık tutma hareketi çekti 1 kişi sahaya galip kalablik fenerlilerin üstüne gitti onu osai alyina alip yumruklayinca herkes daldi
Bilemedim şimdi olta falan sakat iş

elcor35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,106
1,160
113
Yan hakemin dibinde ses bombası patladı devam ettirdi yinede sayısız su şişesi atıldı tadicin kafasına gelen oldu livakovic çenesi yarıldı
Bazi gerzekler dio ki fb sevindi ondan cikti olaylar lan sanane adamlar sevincini sahada yasarlar bu senin saldiracagin anlamina gelmez doneceksin evine gideceksin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Bazi gerzekler dio ki fb sevindi ondan cikti olaylar lan sanane adamlar sevincini sahada yasarlar bu senin saldiracagin anlamina gelmez doneceksin evine gideceksin
Antalya'da bizi yendi dün sevindi adamlar ayrıca ts Kadıköy'de yendiğinde onlarda sevindi gs kupa kaldırdı herkesi vursunlar o zaman a

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Üzücü görüntüler geçekten söylenecek bişey yok

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
Antalya'da bizi yendi dün sevindi adamlar ayrıca ts Kadıköy'de yendiğinde onlarda sevindi gs kupa kaldırdı herkesi vursunlar o zaman a
Hamsi yiyenlerin beyni yanmış, senin benim gibi düşünemezler sully

godfather

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,103
1,583
113
O sıra kaçmakla meşguldü knk osai batsu dışında kaçmayan görmedim çoğu topukladi osayi olayların içinde kaldı ful arkadaşları tünelin ordayken osayi arkada taraftar yumrukluyo
Kahkaha attım 😄😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...