- 32,008
- 26,258
- 113
Senin yüzünden geyikte mi yapamicazHamsi yemeden once dövülür, tarif
Senin yüzünden geyikte mi yapamicazHamsi yemeden once dövülür, tarif
livakovicin foto varmi knkLivakovie üzüldüm la maçta çenesi yarıldı madde attilar bide yumruk yedi
Video link attımli
livakovicin foto varmi knk
@habisrwyBatshuayiden seken taraftar livakovice yumruk atıyorLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
knk bunu gordumde hani mac sonrasi foto cekilirler ya sağlikçi muayene ederken onu kastettim
Tamamen acemilik yüzünden oldu sahaya 1 kişi atladı bak 1 kişi tüm saha kenarındaki güvenlikler sahaya daldı oralar boşalınca herkes girdi peşineBu futbol değil güvenlik önlemi alamadılar mi Trabzon taraftarı kadar çirkef taraftar görmedim
Beklemede kalın efendimknk bunu gordumde hani mac sonrasi foto cekilirler ya sağlikçi muayene ederken onu kastettim
Oosterwolde tam kadrajdayken şu sopalıyı da nakavt etseymiş keşke sorguya direğin üstünde çıkardı artıkTürk futbolunun utanç görsellerindeen. Biri
Ekli dosyayı görüntüle 497099
O sıra kaçmakla meşguldü knk osai batsu dışında kaçmayan görmedim çoğu topukladi osayi olayların içinde kaldı ful arkadaşları tünelin ordayken osayi arkada taraftar yumrukluyoOosterwolde tam kadrajdayken şu sopalıyı da nakavt etseymiş keşke sorguya direğin üstünde çıkardı artık
Eğribayat bunu beğendiLivakovie üzüldüm la maçta çenesi yarıldı madde attilar bide yumruk yedi
Konuşursam ceza alırım ama konusucam vsNe dıyor tost
Kolpa delikanlı çıktı mert abisiyle beraber topul direktEğribayat bunu beğendi
Senin yüzünden geyikte mi yapamicaz