- 23,939
- 10,578
- 113
TeşekkürlerEkledi destek bana başkasına ekletme olayı cacık aga olmaz diyo deatek
TeşekkürlerEkledi destek bana başkasına ekletme olayı cacık aga olmaz diyo deatek
Şartları sormadık mk 😁yes be destek ekliyosa az kaldı bana da 17 kişi
knk 5k yap 500 10k yap 1000Şartları sormadık mk 😁
Her alandami ben uçmayı planlıyorum biraz 🙃knk 5k yap 500 10k yap 1000
sanırım uçuşlar iptal king slottur galiba istersen az bekle bana sıra gelince sorayıö hangi alan ama çekim baremlerü bu şekildeymişHer alandami ben uçmayı planlıyorum biraz 🙃
Eyvallah agam 🫡sanırım uçuşlar iptal king slottur galiba istersen az bekle bana sıra gelince sorayıö hangi alan ama çekim baremlerü bu şekildeymiş
ola da patladı bugün çekemedik burası son kale 😂Şansımız Dönsede 500 Lira Çekebilsek YawPerişan Olduk Parasızlıktan
Bol Şans Agaola da patladı bugün çekemedik burası son kale 😂
eyvallah şef sana da 🫡Bol Şans Aga![]()
Bende fenomenden haftalık kayıp bonus aldım 399 TL hiç oldu saçma sapan kupon yaptımola da patladı bugün çekemedik burası son kale 😂
Kaç dkkada odedi reisÇekimim gelmiştir
400 bonanza tek el satın alacaktın yaBende fenomenden haftalık kayıp bonus aldım 399 TL hiç oldu saçma sapan kupon yaptım
Alan şartı varmi diye bi sor aga enayi gibi kapadık desteği eklendi deyince😁son7 kişi
tamam dost bekle az daha sabret sıra gelsin soracağım hemenAlan şartı varmi diye bi sor aga enayi gibi kapadık desteği eklendi deyince😁