Aynen Bi Temsilciyle Konuş Belki Farklı Yöntem DenetirÇekim talebi manuel iptal yazıyor ama tekrar çekim yerine geldiğimde devam eden işleminiz var diyor anlamadım temsilci bekliyorum
Aynen Bi Temsilciyle Konuş Belki Farklı Yöntem DenetirÇekim talebi manuel iptal yazıyor ama tekrar çekim yerine geldiğimde devam eden işleminiz var diyor anlamadım temsilci bekliyorum
Bakalım inşallah boşa uğraşmış olurum ceken 1 kisimi var acabaAynen Bi Temsilciyle Konuş Belki Farklı Yöntem Denetir
Şuan Çeken Bir Kişi Gördüm Yorumlarda Valla Başka Bilmiyorum BendeBakalım inşallah boşa uğraşmış olurum ceken 1 kisimi var acaba
Bekliyorum canlıyıŞuan Çeken Bir Kişi Gördüm Yorumlarda Valla Başka Bilmiyorum Bende
knk 500 e aldım 1400 verdi 1200 aldım battı 200 aldım battıOyun açıksa bilgilendirir misin dost bizde nasiplenelim![]()
O Zaman Uyku Vakti Geldi Demektirknk 500 e aldım 1400 verdi 1200 aldım battı 200 aldım battı
maalesef ya az bakınır yatarım şu kanyonun kebabı oynayamadım dellenecem😂O Zaman Uyku Vakti Geldi Demektir![]()
Tebrikler dostÖdeme geldi beyler
Afiyet Olsun DostÖdeme geldi beyler
Teşekkür ederim reisAfiyet Olsun Dost
Hangi yöntemle çektinTeşekkür ederim reis
Canlı destektennasıl alıyoruz bonusu
canlı destek yokCanlı destekten
Bende açabilir miyim?@polooo olayı aç hizli
Ac aga aç hizliBende açabilir miyim?![]()
AçtımAc aga aç hizli