- 21,347
- 7,229
- 113
tam 2 saat oldu yeni bağlandım
Ben 6. Oldu sıraya girdimSende tekar tekrar bekliyormusun
Sonu güzel olsuntam 2 saat oldu yeni bağlandım
valla oluyor mu bilmiyorum belki eklerler
[/QUOTE
Siz bunun için tartistiniz dimi hic gereksiz gerçi sen fazla öyle biseyini göremedim forumda küfür hakaret falan ama uzatmasaydiniz iyiydi
Benim de 350 den 82 ye düştü inşallah alicaz bakalımVallahi helal olsun tam 1 bucuk saat elimde tel bekledim 220 düştü sonra 380 oldu 3.4. Alana helal olsun sabahtan beri telefon başında galiba
Yalan söylüyorduradam kaç saattir bekliyor atmış bide destekVallahi helal olsun tam 1 bucuk saat elimde tel bekledim 220 düştü sonra 380 oldu 3.4. Alana helal olsun sabahtan beri telefon başında galiba
Valla ben de farkındayım ama . İnsan dara düşünce her şeyi yapıyor görüyorsunYapmayın yazık zamaniniza diycem ama demekkivbisey var sitede yoksa beklemez kimse bu kadar
İnşallah dur bakalım benimki daha 330 daBenim de 350 den 82 ye düştü inşallah alicaz bakalım
Şansın olsun insallah2 saat tam bekledim eklendi bonus devam ediyor
İnşallah eklenirde çekim yaparsınValla ben de farkındayım ama . İnsan dara düşünce her şeyi yapıyor görüyorsun
İnşallah reisİnşallah eklenirde çekim yaparsın
Nasıl yapmıyor kaç kiisi odemenaldiDestek bana anında havale ile çekim verin dedi verdim reddedildi. F1 havale ile verdim yine reddedicek kesin beyler ödeme yapmıyor anlamıyorum