- 448
- 119
- 43
İnanıyormusun millet sana yardım edeceğini vazgeçRica ettik sadece burda herkes rica ediyor hemen atliyon yoruma
İnanıyormusun millet sana yardım edeceğini vazgeçRica ettik sadece burda herkes rica ediyor hemen atliyon yoruma
Dussunde tekmeleyelim diye beklerler vallaİnanıyormusun millet sana yardım edeceğini vazgeç
Kardeşim rica ettim sadece uzatma istersenİnanıyormusun millet sana yardım edeceğini vazgeç
İşte neypcan herkez burda cebini düşünüyor sonuçtaDussunde tekmeleyelim diye beklerler valla
isteyen isteyene yardımcı olabilir mallıkla alakası yok ben bağlanabilsem milletin işini görürdüm ben bekledim diye herkes beklemek zorunda değil hewal misin nesinKardeş bi sen akıllısın sıra beklesene millet malmı
Kaybol lan bi iyilik meleği senmisin olamadığın insanmış gibi konuşmaisteyen isteyene yardımcı olabilir mallıkla alakası yok ben bağlanabilsem milletin işini görürdüm ben bekledim diye herkes beklemek zorunda değil hewal misin nesin
Sen niye salça oldun kral . Regl misin20 dkdır forumda yorum yapıyorsun bağlansa niye uzatıyorsun
Veledi zina hepsibonus bitti diyenler sırf millet çıksında sıra çabuk gelsin diye yapıyor bunu yemeyin
Cebini düşünsün tabi ama tuhaf üyeler var kalbi bozuk haset karakteri bozuk yani yoksa tabi adam kendini düşünecek kral adamlarda var delikanlı gibi kazandığın bı kismini dağıtıyorİşte neypcan herkez burda cebini düşünüyor sonuçta
Harbi kansızlık heVeledi zina hepsi
Merak etme 15-20dkya sıra bana gelir. Bitmişse söylerim. 57kişi kaldıHarbi kansızlık he
Arkadas uzman olmus her yoruma atlıyor rica ettik ben baglanabilsem bende kullanıcı adı soylerim maksat iş görülsün millletin herkes senin gibi değilSen niye salça oldun kral . Regl misin
melek olmaya gerek yok insanlık bunun adı sen anlar mısın hewal adam gibi konuşKaybol lan bi iyilik meleği senmisin olamadığın insanmış gibi konuşma
Sana bi saçla olurum şaşırırsınSen niye salça oldun kral . Regl misin
yok o hewalSen niye salça oldun kral . Regl misin
Canlıya bağlı mı halaBeyler ben şimdi aldım bitti diyenlere itibar etmeyin sıranızı salmayın millete