- 3,191
- 1,827
- 113
kanka kullanıcı adı alkanseher1208 ekletebilir misinbaska arkdalar size baglanammammis eklermsnz onlarada
14:55
k.adi versem
kanka kullanıcı adı alkanseher1208 ekletebilir misinbaska arkdalar size baglanammammis eklermsnz onlarada
14:55
k.adi versem
Hangi yöntemle çektin reisÇevirdim 350 kaldı rulette kırmızıya vurdum 350 700 talep verdim 1 dk sürmedi hemen gönderdiler valla
Kardeş bi sen akıllısın sıra beklesene millet malmıKullanıcı adım sallodo123 banada ekletirmisoniz. Baglaniyom atiyo
Sabahtan beri alıyor herkes sıra bekliyoduBonus bitmiş dedi canlı kaçırdık
Rica ettik sadece burda herkes rica ediyor hemen atliyon yorumaKardeş bi sen akıllısın sıra beklesene millet malmı
Valla bana bonus bitti dedi destek sohbeti kapattı direktSabahtan beri alıyor herkes sıra bekliyodu
Aynen kardeşim işimiz yok dümen yapcaz surda 15dk beklememek içinBonus bitmiş diye dümen yapiyo sıradan çıksınlar diye
Yok artıkBonus bitmiş diye dümen yapiyo sıradan çıksınlar diye
Bitmediyse küfür etsek haklıyız dimi ? Kanıt atsanaValla bana bonus bitti dedi destek sohbeti kapattı direkt
Tamam dümen yapmıyorsan kanıt atsanaAynen kardeşim işimiz yok dümen yapcaz surda 15dk beklememek için
tebrikler dostPaylaşım için teşekkürler kralll emeğine sağlık çekim geldi 👍🏻
15 dakka degil 2 saatAynen kardeşim işimiz yok dümen yapcaz surda 15dk beklememek için