- 1,269
- 320
- 83
HmmHaarlem / Hollanda doğumlu orkun kökçü
HmmHaarlem / Hollanda doğumlu orkun kökçü
Hollanda deniyorKastamonu
Gurbetçi zaten haarlem / hollanda doğum yeriKastamonu mu Hollanda mı şimdi
Hollanda doğumlu ailesi Afyondan göçme ben Kastamonu diye espri yaptım ilk maçlarda 37 giyiyordu ondan aklıma geldiHollanda deniyor
bekliyom zatenOyuncu bahsi alcaksan kadro belli olmadan alma
At yalanı ......yim inananı. Rüyasında 3-1 BJK yeniyormuş. Madem öyle skor oyna 3-1dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
Sana Bir hikaye anlatayım mı Kardeş ?Gece rüyamda gördüm ilk yarı Beşiktaş 3-0 önde ikinci golu Orkun atıyor sonra dakika 70 maç 5-0 tribünler Seçil erzan diye inliyor Arda sinirlenip kırmızı görüyor saat 23.30 sularında holigandan 6 k cekim talebi verip uyuyorum
kesn gs li ywmn edebilirim ama ispatlayamamAt yalanı ......yim inananı. Rüyasında 3-1 BJK yeniyormuş. Madem öyle skor oyna 3-1
Bunun tuttuğum takımla zerre alakası yok. Burdaki olay senin şeyinden birşeyler sallamankesn gs li ywmn edebilirim ama ispatlayamam
beşiktaşın 2 den fazl atacagına inanıyorumo değil de bjk 1-0 falan kazanırsa fena tezgaha geliriz bol gollü shaktar kazançlı bir maç olursa iyi olur
Bır besıktaslı olarak dıyorum ne oynarsanız oynayın shakhtar tarafında bahıslerınızı oynayın sonra pısman olmayındostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
rüya görmek ile hislerini nasıl bağdaştırdın?dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
Ruyasinda 3-1 Beşiktaş yeniyor ama golleri kimlerin attığı belli değil. Ama 3-1 yersen 😆 bende geçen bir rüya gördüm Beşiktaş şampiyonlar Ligi'nde finalde barcelonaya 13 tane gol atıyor ve hiç gol yemiyor. Ama 13 gol içinde Orkun gol atamıyor. Şutu bile yokrüya görmek ile hislerini nasıl bağdaştırdın?