Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Orkun Kökçü

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,269
320
83
Kastamonu mu Hollanda mı şimdi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,222
17,054
113
Gece rüyamda gördüm ilk yarı Beşiktaş 3-0 önde ikinci golu Orkun atıyor sonra dakika 70 maç 5-0 tribünler Seçil erzan diye inliyor Arda sinirlenip kırmızı görüyor saat 23.30 sularında holigandan 6 k cekim talebi verip uyuyorum

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
At yalanı ......yim inananı. Rüyasında 3-1 BJK yeniyormuş. Madem öyle skor oyna 3-1

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Gece rüyamda gördüm ilk yarı Beşiktaş 3-0 önde ikinci golu Orkun atıyor sonra dakika 70 maç 5-0 tribünler Seçil erzan diye inliyor Arda sinirlenip kırmızı görüyor saat 23.30 sularında holigandan 6 k cekim talebi verip uyuyorum
Sana Bir hikaye anlatayım mı Kardeş ?

maynox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,053
385
83
Ac tavuk rüyasında kendini buğday ambarında görürmüş

slkbu123

Ayrıcalıksız Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,250
697
113
orkun ısabetlı sutuna gır bence en kotu 2 tane atar 3 4 de bulur

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,524
3,867
113
o değil de bjk 1-0 falan kazanırsa fena tezgaha geliriz bol gollü shaktar kazançlı bir maç olursa iyi olur

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
517
113
dostlar s. a zaten 4-5 gndür slotta veriyoz . dün rüyamda beşiktaş shakter maçını gördüm. maç 3-1 bjk alıyor du. beşiktaşın ilk golünü orkun atıyordu hislerime güvenip orkunamı oynasam 1 k yoksa skora mı 1 k atsma ne dersiniz 🦅
Bır besıktaslı olarak dıyorum ne oynarsanız oynayın shakhtar tarafında bahıslerınızı oynayın sonra pısman olmayın

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,406
2,176
113
rüya görmek ile hislerini nasıl bağdaştırdın?

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
rüya görmek ile hislerini nasıl bağdaştırdın?
Ruyasinda 3-1 Beşiktaş yeniyor ama golleri kimlerin attığı belli değil. Ama 3-1 yersen 😆 bende geçen bir rüya gördüm Beşiktaş şampiyonlar Ligi'nde finalde barcelonaya 13 tane gol atıyor ve hiç gol yemiyor. Ama 13 gol içinde Orkun gol atamıyor. Şutu bile yok