- 20,689
- 6,261
- 113
Birine ben talibim roliing icinTmm 2 kişi 300
Birine ben talibim roliing icinTmm 2 kişi 300
Dost at bırısıne bence 600 veya bas o 600 u 1 maça2 kişi ben miyim seçeyim aranızda mı halledeceksiniz
Sen seç haksızlık olmasın 🙏🏻2 kişi ben miyim seçeyim aranızda mı halledeceksiniz
Evet bende öyle demiştimAlan kişi bassın veya 1 maça
OlurEvet bende öyle demiştim
Ben2 kişi ben miyim seçeyim aranızda mı halledeceksiniz
Aynen biz 4 kişiydikBen
Sahgec
Engineer
Ben mr yk bu 4 lu vardik dost
Yani oyle yapicaz 1 maca yada 1.5den felan 2 maca basip yarisini burdaki diger arkadas atılacakAlan kişi bassın veya 1 maça
SynenYani oyle yapicaz 1 maca yada 1.5den felan 2 maca basip yarisini burdaki diger arkadas atılacak
Bu kardeşime 600 atıcam çekim bekliyom teşekkürler bende 500 ile burda tekrar devam edicemAynen biz 4 kişiydik
@SaHgEc baştan beri sayıyor haksızlık olmasın gördüğümü söyliyim2 orana basalım olursa 4 E nolek
OlurBu kardeşime 600 atıcam çekim bekliyom teşekkürler bende 500 ile burda tekrar devam edicem
Tamamdır Dostum teşekkür ederim 🙏🏻 🥰 daim olsunBu kardeşime 600 atıcam çekim bekliyom teşekkürler bende 500 ile burda tekrar devam edicem
Knk basarsın 1 maça kafana göre 2 orana fılan uyarsa sanadaTamamdır Dostum teşekkür ederim 🙏🏻 🥰 daim olsun
Oba yazdim bunu@SaHgEc baştan beri sayıyor haksızlık olmasın gördüğümü söyliyim
Bence dedigim gibi yapalim 2 kisiye paylastiralim simdi 1 kiside yatarsa suc ona kalirTamamdır Dostum teşekkür ederim 🙏🏻 🥰 daim olsun
Kafanıza göreBence dedigim gibi yapalim 2 kisiye paylastiralim simdi 1 kiside yatarsa suc ona kalir