- 14,042
- 7,237
- 113
Wonn beee kazandıkEvet son adım gelebilir diye tahmin ediyorum,bitti de diyebilir kafasına göre maç bulmaz ise
Wonn beee kazandıkEvet son adım gelebilir diye tahmin ediyorum,bitti de diyebilir kafasına göre maç bulmaz ise
Sen hep kazanıyorsun zaten 😂Wonn beee kazandık
Sen bılırsınGardaşlar ben bu parayı çekeyim faturalar var 500 Lirayı size atayım olurmu ister rol yapın ister 2 ye bölün başka para yok yatarsak sakat
Tamamdır dostum nasıl dersenGardaşlar ben bu parayı çekeyim faturalar var 500 Lirayı size atayım olurmu ister rol yapın ister 2 ye bölün başka para yok yatarsak sakat
Bir yerde durmak gerek Dostum faturanı halletFazla maç yok
Adamdan kopya çektin 1 sen 1 de Orhan atsın nası fıkır 😂herkes gülerWooon eline sağlık kazanan herkese de tebriklerrr
Tamamdir dost 2 kisi 300 yap istersrn seni zorlamaz benceGardaşlar ben bu parayı çekeyim faturalar var 500 Lirayı size atayım olurmu ister rol yapın ister 2 ye bölün başka para yok yatarsak sakat
Olur bencedeTamamdir dost 2 kisi 300 yap istersrn seni zorlamaz bence
Tamamdır dostum ☘ daim olsunTeşekkürler arkadaşlar çekim veriyom
GüzelAdamdan kopya çektin 1 sen 1 de Orhan atsın nası fıkır 😂herkes güler
Tmm 2 kişi 300Tamamdir dost 2 kisi 300 yap istersrn seni zorlamaz bence
2kisi 300 daha mantikli olurTmm 2 kişi 300
Ben roll yaparım dostlar isterseniz 2 adımlıkÇekim verdim roll yapın bence aranızdan 1 kişi seçin yada 2 kişi birinize 500 atayım papel
Öyleyse roll yine yaparız tek adimli kalanlara hallederiz ya da diğer dostumuz diğer 2 arkadaşı görsün 😍😍😍Tmm 2 kişi 300