Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Onur214438 | Kasa -- Hedef -

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,070
4,577
113
Dünde söylediğim gibi karşındaki nankör olmasın yeter kibirden Allah'a siginiriz
Burasa rol takip edip eden insanlar 3-5 kuruş kazanınca insanlara batıyor. Ben burada kazandığımin 2 katını burada dagitmisimdir bilen bilir. Dağıtmayan varsada niye dağıtım yapmıyorsun demedik demeye hakkımız yok.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,157
84,902
113
Boşver dostum roll takıp etmek gelmıyor artık ıcımızden sanıyede 10 mesaj atıyolar rolle hepte aynı kişiler
Meslek olarak yapanlara uyuz oluyorum tamam arada canın sıkılır takip edersin paran yoktur anlarım takip edersin ama günde 5 roll takip edeyim hepsine 500 mesaj yazayım 200 er alsak 1000 tl Allah bereket versin kafasıyla roll takip eden adamlara para mara atmam biri 300 atacak onla 1000 tl yapacak 200 tl dağıtacakta bakın ben 1000 tl çeksem bile dağıtıyorum diye duygu sömürüsü yapacak

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,070
4,577
113
Sen neyi gördün kral 4 aydır buradasın sen hiçbir şey görmedin sadece gördüğünü sanıyorsun hemen konuya saniye de 10 mesaj yazarak ödül hakedilmiyor görmüşsün ama öğrenememişsin şöyle yapacaksın koyacaksın ortaya açacaksın 100 tane rol dağıtacaksın her seferinde sonra gelip konuşmaya hak bulacaksın
4 aydır burada olan biri diyorsun ya 4 ayda dagitimlarima bak. Ben hem dağıttim hemde adam kayirmadan adam seçmeden yaptım. Sen yıllardır buradasın ne kadar dağıttığını beni zerrede ilgilendirmez. Ama burada kimseyi zan altında bırakman yılların üyesine yakışmaz. Beni ilgilendiren bir konu bile değildi seninle zerre sorununda yok ama bu davranışın yanlış

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,157
84,902
113
4 aydır burada olan biri diyorsun ya 4 ayda dagitimlarima bak. Ben hem dağıttim hemde adam kayirmadan adam seçmeden yaptım. Sen yıllardır buradasın ne kadar dağıttığını beni zerrede ilgilendirmez. Ama burada kimseyi zan altında bırakman yılların üyesine yakışmaz. Beni ilgilendiren bir konu bile değildi seninle zerre sorununda yok ama bu davranışın yanlış
Senin mevzun ne biliyor musun yazdığın her konuda hak iddia etmen senin tüm meselen bu şimdi bu konuya bende yazdım takip ettim adama adam gerekli kişilere ulaşıldı konu kapandı deseydi ben buna alınmazdım ama sen alınıyorsun o zaman her yazdığın konuda ödül al kardeş hepsi sana versin böyle iş olur mu ben senin 10 mesajla yazdığın günü de biliyorum hep aynı adamlar hep aynı kişiler falan diye isyan ediyorsun iyi de adamlar burda onlarca roll yapmış hep paylaşmış ben 5 roll yaptıysam 4 ünde onlara veririm niye sana vereyim sen kimsin onlarda takip etmiş sende seni niye seçip yıllarca konuştuğum sohbetim olan adama atmak varken sana niye atayım para benim insiyatif benim konu benim sen öyle yaparsın madem görürüz elbet bir gün yüksek meblağ denk gelirse

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,070
4,577
113
Senin mevzun ne biliyor musun yazdığın her konuda hak iddia etmen senin tüm meselen bu şimdi bu konuya bende yazdım takip ettim adama adam gerekli kişilere ulaşıldı konu kapandı deseydi ben buna alınmazdım ama sen alınıyorsun o zaman her yazdığın konuda ödül al kardeş hepsi sana versin böyle iş olur mu ben senin 10 mesajla yazdığın günü de biliyorum hep aynı adamlar hep aynı kişiler falan diye isyan ediyorsun iyi de adamlar burda onlarca roll yapmış hep paylaşmış ben 5 roll yaptıysam 4 ünde onlara veririm niye sana vereyim sen kimsin onlarda takip etmiş sende seni niye seçip yıllarca konuştuğum sohbetim olan adama atmak varken sana niye atayım para benim insiyatif benim konu benim sen öyle yaparsın madem görürüz elbet bir gün yüksek meblağ denk gelirse
Bu konunun başından beri bi oku mesajları. Ben hiç bir şekilde hak iddia etmedim. Hatta beni listeye alma arkadaşların hakkına girmeyim dedim. Adama hiç bir şekilde dm atmadım. Adam zaten bana ulasti. Adamdan talebim bile olmadan adam ödül attı. Diyelim ki ben yalan söylüyorum. @Onur214438 bu soylediklerimde zerre yalan var mı dostum. Benim sana kızdığım tek konu insanlar rol takip ediyor sen rahatsız oluyorsun.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,157
84,902
113
Bu konunun başından beri bi oku mesajları. Ben hiç bir şekilde hak iddia etmedim. Hatta beni listeye alma arkadaşların hakkına girmeyim dedim. Adama hiç bir şekilde dm atmadım. Adam zaten bana ulasti. Adamdan talebim bile olmadan adam ödül attı. Diyelim ki ben yalan söylüyorum. @Onur214438 bu soylediklerimde zerre yalan var mı dostum. Benim sana kızdığım tek konu insanlar rol takip ediyor sen rahatsız oluyorsun.
Öyleydin işte dostum ben senin ilk yazdığın zamandı da biliyorum öyleydin neyi inkar ediyorsun takip ediyordun arkadan söyleniyordun böyleydi yani durum neyse ney daha fazla tartışmanın manası yok