Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Onur214438 | Kasa -- Hedef -

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,068
4,576
113
Hiçbir etkinliği olmayan her konuda sadece rol takip eden adamları iyi seç ki bir gün bir şey lazım olursa belki yardımcı olan olur
Ben burada rol takip eden insanların bonkörlügünü gördüm. Bir dünya kazanıp ego yapandan burada rol takip eden insan daha faydalı emin ol. Ben 100k vurup gösteriş yapandan çok buradaki rol takip edip 1k kazanıp 500 dağıtan insanlar gördüm. En azından kendi adamlarina atmıyorlar grup kurmuyorlar. Kalleşlik yapmiyorlar

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
680
93
Ben burada rol takip eden insanların bonkörlügünü gördüm. Bir dünya kazanıp ego yapandan burada rol takip eden insan daha faydalı emin ol. Ben 100k vurup gösteriş yapandan çok buradaki rol takip edip 1k kazanıp 500 dağıtan insanlar gördüm. En azından kendi adamlarina atmıyorlar grup kurmuyorlar. Kalleşlik yapmiyorlar
Dünde söylediğim gibi karşındaki nankör olmasın yeter kibirden Allah'a siginiriz

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,269
22,244
113
1 ay öncesine kadar sağlam aktıf arkadaşlıklar vardı burda yamyamlar yüzünden kimse foruma gırmıyor artık

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,147
84,890
113
Sen neyi gördün kral 4 aydır buradasın sen hiçbir şey görmedin sadece gördüğünü sanıyorsun hemen konuya saniye de 10 mesaj yazarak ödül hakedilmiyor görmüşsün ama öğrenememişsin şöyle yapacaksın koyacaksın ortaya açacaksın 100 tane rol dağıtacaksın her seferinde sonra gelip konuşmaya hak bulacaksın

Onur214438

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
680
93
Sen neyi gördün kral 4 aydır buradasın sen hiçbir şey görmedin sadece gördüğünü sanıyorsun hemen konuya saniye de 10 mesaj yazarak ödül hakedilmiyor görmüşsün ama öğrenememişsin şöyle yapacaksın koyacaksın ortaya açacaksın 100 tane rol dağıtacaksın her seferinde sonra gelip konuşmaya hak bulacaksın
Dost sen niye gerginsin yoksa bana mı öyle geliyor sorun varsa kardeşine soyluyebilirsin