- 777
- 680
- 93
Dost bunu unutma ileriye her zaman duseneceksin bugün var yarın yokMilyon basarım diyen adama koymaz 3-5 kişi dost
Dost bunu unutma ileriye her zaman duseneceksin bugün var yarın yokMilyon basarım diyen adama koymaz 3-5 kişi dost
Onu biliyoruz ama uygulama da sıkıntı yaşıyoruz dostDost bunu unutma ileriye her zaman duseneceksin bugün var yarın yok
Nasıl la 3 5 kişiydik zatenDm dolmuş yine beyler
Ne sıkıntı yaşadın dost soylermisinOnu biliyoruz ama uygulama da sıkıntı yaşıyoruz dost
Varken korumayı bileceksin işte onu diyorum dostNe sıkıntı yaşadın dost soylermisin
Sende yaz dostum dmden ibanOnu biliyoruz ama uygulama da sıkıntı yaşıyoruz dost
Gönlü bol arkadaşın tebriklerBurda birine söz verip yollamadigim oldumu
Baskan aslında hep bir listeci olması lazım ondan kaynaklanıyor sorunlarNasıl la 3 5 kişiydik zaten
Olmamıştır da konuda olmayıp dm atan varsa onları kaale alma laBurda birine söz verip yollamadigim oldumu
Dagıttıkca şansın acılır burda öleDünden beri 20 k dostlarıma yolladim
Hep sen yapiyon bu sıkıntıları 😂😂😂😂Baskan aslında hep bir listeci olması lazım ondan kaynaklanıyor sorunlar![]()
Doğru,,Baskan aslında hep bir listeci olması lazım ondan kaynaklanıyor sorunlar![]()
Hic yardımcı olmuyon banaBaskan aslında hep bir listeci olması lazım ondan kaynaklanıyor sorunlar![]()
Kesene bereket roll var mi tekrar4 kişiye söz vermissem onu 8 yapmisimdir burda söylemedim onlara dmden yazdim
Hiçbir etkinliği olmayan her konuda sadece rol takip eden adamları iyi seç ki bir gün bir şey lazım olursa belki yardımcı olan olurDünden beri 20 k dostlarıma yolladim
Ya hahahaHep sen yapiyon bu sıkıntıları 😂😂😂😂
La benim bildiğim burda maçı takip eden enişte barco cenk ben bide kashima vardı nasıl 84 kişiye söz vermissem onu 8 yapmisimdir burda söylemedim onlara dmden yazdim